KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON
  • DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON

DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON

14,65 €
DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON
DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON

DIABLO PICANTE - MENS FRUIT APRON

14,65 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 4 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist põll, mis on spetsiaalselt loodud pidude jaoks, on mitmekülgne ja provokatiivne rõivas, mis ühendab lõbu ja erootilised elemendid stiili ja lõbu sulandumises. See põll on mõeldud neile, kes soovivad oma sündmustele lisada vürtsika ja mängulise puudutuse, hoolimata mugavusest ja funktsionaalsusest.


 



  • Kõrgekvaliteediline materjal: See põll on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist. Valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, nii et see põll saadab teid arvukatel pidudel, säilitades oma veetluse.
  • Lõbusad illustratsioonid: Põll on kaunistatud lõbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumori puudutuse. Võite oodata naljakaid disaine, rõõmsaid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalisi naerma ja loovad teie üritusele piduliku meeleolu.
  • Erootilised illustratsioonid: Sellel põllel on ka erootilised illustratsioonid, mis on kujundatud peenel ja vihjataval moel, et lisada peole sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid võivad ulatuda kergetest vihjetest julgemate kujutisteni, olenevalt teie eelistusest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Põllul on mugav istuvus, kaelarihm ja reguleeritav vöö, mis võimaldavad teil seda oma kehale kohandada, nii et te tunnete end ürituse ajal mugavalt ja turvaliselt.
  • Funktsionaalsus: Hoolimata oma provokatiivsest välimusest, on sellel põllel funktsionaalsus ja praktilisus.

 


Fantaatiline põll lõbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lõbus kingitusena andmiseks, et elavdada teie pidusid ja isegi kokata üllatamaks oma partnerit ja sõpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

4 Tooted