KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK
  • DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK

DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK

11,53 €
DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK
DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK

DIABLO PICANTE - TITS SLEEP MASK

11,53 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 32 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

See on rindade mask üheks kirglikuks ööks, pidutsemiseks või isegi magamiseks. See on väga lõbus.
 

  • Teemakohane kaunistus: Kaunistus on igas poissmeeste peos oluline element. Võite valida konkreetse teema, näiteks kasiinoõhtu, rannapidu, printsessipidu või mõne muu kontseptsiooni, mis pruudile meeldib. Kaunistused nagu õhupallid, pärgamendid ja lipud aitavad luua õige atmosfääri.
  • Fotorekvisiidid: Fotorekvisiidid on lõbus viis mälestuste jäädvustamiseks. Nende hulka kuuluvad mütsid, päikeseprillid, vuntsid ja muud ekstravagantsed esemed, mida külalised saavad fotodel kanda. See lisab peole lõbusat ja spontaansust.
  • Erootilised lisandid: Mõned poissmeeste peod hõlmavad erootilisi lisandeid, nagu täringumängud, paljastavad kostüümid või täiskasvanute mänguasjad. See sõltub peigmehe mugavusest ja soovidest.

 

Koos DIABLO PICANTE -ga täidate poissmeeste peod õnne ja lõbuga. Oleme spetsialiseerunud seksikatele kingitustele sünnipäevadeks, poissmeeste pidudeks ja igasugusteks pidustusteks, mis vajavad vürtsikat puudutust. Oleme olnud seksuaaltoodete turul üle 15 aasta, et pakkuda väga erilist tootevalikut. See on nähtav praktiliselt 100% täiskasvanute kauplustes ja on hädavajalik seksiteemalise peo korraldamisel.

32 Tooted