KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- SUPER PEENISE PŐLL
  • - SUPER PEENISE PŐLL

- SUPER PEENISE PŐLL

14,65 €
- SUPER PEENISE PŐLL
- SUPER PEENISE PŐLL

- SUPER PEENISE PŐLL

14,65 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 4 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist esiliist, mis on spetsiaalselt loodud pidude jaoks, on mitmekülgne ja provokatiivne rőivas, mis ühendab lőbu ja erootilised elemendid stiili ja lőbu sulandiks. See esiliist on disainitud neile, kes soovivad oma sündmustele lisada vürtsikat ja mängulist puudutust, jättes samas tähelepanuta mugavuse ja funktsionaalsuse.


 



  • Kőrge kvaliteediga materjal: See esiliist on valmistatud kőrgekvaliteedilisest materjalist. Valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, seega saadab see esiliist sind paljudel pidudel, kartmata kaotada oma veetlust.
  • Lőbusad illustratsioonid: Esiliist on kaunistatud lőbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumori puudutuse. Oodata vőib koomilisi disaine, rőőmsaid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalised naerma ja loovad sündmusele piduliku meeleolu.
  • Erotilised illustratsioonid: Sellel esiliistil on ka erootilised illustratsioonid, mis on disainitud peenel ja vihjaval moel, et lisada sündmusele sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid vőivad ulatuda őrnast vihjest julgemate kujutlusteni, kőik sőltub teie eelistusest ja sündmuse meeleolust.
  • Mugav sobivus: Esiliistil on mugav sobivus, kaelarihm ja reguleeritav vöökoht, mis vőimaldab teil seda oma kehale kohandada, et tunneksite end mugavalt ja turvaliselt kogu sündmuse vältel.
  • Funktsionaalsus: Vaatamata oma provokatiivsele väljanägemisele on see esiliist funktsionaalne ja praktiline.

 


Fantaastiline esiliist lőbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lőbus kingitusena andmiseks, elavdab teie pidusid ning vőimaldab üllatada oma partnerit ja sőpru kokates. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

4 Tooted