KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON
  • DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON

DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON

14,65 €
DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON
DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON

DIABLO PICANTE - MENS SADO APRON

14,65 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

100% polüestrist esiliist, mis on loodud spetsiaalselt pidudeks, on mitmekülgne ja provokatiivne rõivas, mis ühendab stiili ja lõbu fusionis. See esiliist on mõeldud neile, kes soovivad lisada vürtsika ja mängulise puudutuse oma sündmustele, ilma mugavust ja funktsionaalsust tähelepanuta jätta.

 

  • Kõrgekvaliteediline materjal: See esiliist on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalist. Valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüestrist, tagades samal ajal elegantse välimuse ja pehme puudutuse. Polüester on vastupidav ja vastupidav materjal, nii et see esiliist saadab teid mitmetel pidudel, kartmata oma külgetõmbavust kaotada.
  • Lõbusad illustratsioonid: Esiliist on kaunistatud lõbusate ja mänguliste illustratsioonidega, mis lisavad igale sündmusele huumori puudutuse. Oodata on naljakaid kujundusi, rõõmsaid tegelasi ja pidulikke elemente, mis panevad teie külalised naerma ja loovad teie sündmusele piduliku meeleolu.
  • Errotilised illustratsioonid: See esiliist sisaldab samuti erootilisi illustratsioone, mis on kavandatud peene ja sugestiivsena, et lisada peole sensuaalne ja provokatiivne element. Need illustratsioonid võivad ulatuda kergest vihjest julgemate kujutisteni, kõik sõltuvalt teie eelistustest ja peo meeleolust.
  • Mugav istuvus: Esiliistil on mugav istuvus, kaelarihmas ja reguleeritav vöö, võimaldades teil seda keha järgi kohandada, et tunneksite end sündmuse ajal mugavalt ja turvaliselt.
  • Funktsionaalsus: Hoolimata provokatiivsest väljanägemisest on see esiliist funktsionaalne ja praktiline.

 

Fantastiline esiliist lõbusate illustratsioonide ja erootiliste piltidega, väga lõbus kingitusena anda, elavdada oma pidusid ja isegi kokata, et üllatada oma partnerit ja sõpru. 100% polüester, väga hea kangas, pestav.

1 Ühik