KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA

- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA

55,45 €
- EGG juhtmevaba TEHNOLOOGIA FUCHSIA / PEHME ROOSA
- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA

- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA FUK¦IA / ROOSA

55,45 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

WEARWATCH EGG , Ärge laske end petta selle väikese suurusega, see on loodud teid üllatama. AD EGG on diskreetne, vőimas ja uskumatult sile. See on spetsiaalselt kujundatud teie vulvale, et saaksite mängida selle otsaga ja servadega, oma huulte ja naudingupunktidega. Selle lisakiht sametisest silikoonist saab teie kliitori uueks lemmiktekstuuriks, lisaks on see pehme!

See vibraator on valmistatud paindlikust meditsiinilisest silikoonist ja seda saab nahale mugavalt ja pehmelt asetada. Selle seksuaalse heaolu toote eripäraks on juhtmevaba kaugjuhtimispult, millega saate lihtsalt kontrollida naudingut käekella abil, ilma et peaksite erutuse seisundit katkestama. Saate valida 7 pőneva vibratsiooniprogrammi erineva intensiivsusega.

Omadused:

  • Pehme pulseeriva sagedusega vibraator
  • Meditsiiniline silikoon
  • USB-laetav
  • 7 vibratsioonire¸iimi
  • Iga re¸iimi intensiivsuse reguleerimine
  • Kaugjuhtimispult kell WATCHME tehnoloogiaga
  • Täpselt teie naudingupunktide stimuleerimiseks kujundatud
  • Sobib sisemiseks ja välimiseks stimulatsiooniks
  • 100% veekindel lihtsaks puhastamiseks ja kuumemateks vannideks
  • 100% veganvibraator

Lubage erksates värvides lubadusrikkad mänguasjad, mis täidavad ka lubadused: innovatsioon, uued kogemused ja rőőm, kas siis üksi vői paarina. Euroopa elustiili bränd esindab kaasaegseid kontseptsioone ja mänguasju täiskasvanutele, millel on atraktiivsed disainielemendid. Esteetika ja funktsioon käivad siin käsikäes.

WEARWATCH ei soovi mitte ainult luua lihtsaid sekslelusid, vaid ka parandada inimsuhteid. Kőrge eesmärk, mida pidevalt saavutatakse. Kőik mänguasjad on kőrge kvaliteediga ja lisavad lőbu ja mitmekesisust igasse öökapi sahtlisse.

OLE ŐNNELIK

Meie mänguasjad on värvilised ja erineva suurusega ning sisaldavad WATCHME tehnoloogiat. Need esindavad vaba, mängulist ja kirglikku seksuaalsust kőigile soost, soost ja orientatsioonist olenemata, kas nad on üksi, koos, voodis, vannis vői autos. Oluline on end hästi tunda, naerda ja palju lőbu saada!

On palju viise, kuidas erutuda. Sellepärast teeme valiku eksklusiivsetest mänguasjadest! Loodame aidata teil avastada oma soove, muuta harjumusi ja jääda avatuks uutele asjadele. Me toetame sekslelusid, mis teevad rohkem kui lihtsalt suurepäraseid arvustusi ja teevad inimesed őnnelikuks. Tahame teid rahuldada igal viisil. Sest elu on liiga lühike, et mitte nautida tőeliselt lőbusat seksi!

4 vőimalikku värvi ja viisi, kuidas neid kombineerida, tähistavad meie eesmärki OLE ŐNNELIK, kas lähete jőusaali? Vőtke roosa vői roheline kellakombinatsioon. Kas lähete kinno vői őhtusöögile? Vőtke valge vői musta kellakombinatsioon. Kas ärkate őnnelikuna? Valige erksad värvid, kas teil on neutraalne päev? Vőtke valge vői must... Teie tuju määrab seksi lőbu.

MIKS KASUTADA WEARWATCHI?

Anname teile pőhjused, miks me siin oleme, ja miks käivitame brändi kőigile ja kőigile elustiilidele.

Päevast päeva oleme pannud kőik oma teadmised meie toodetesse. WEARWATCH on sündinud elu, rőőmu, seksi ja kaasaelamise filosoofiast. Kogu meie teadmine, oskused ja kogemused. Meie nimi ütleb kőik: WEARWATCH on sünonüümiks kvaliteetsetele mänguasjadele, mis panevad teid alati tagasi tulema... tagasi tulema rohkem. Selleks teeme alati uusi asju. Őpime, uuendame ja uurime uusi tehnikaid iga päev. Uue mootori vői programmi loomine seisneb őige stimulatsiooni leidmises, mis sobib igale tujule, kuumale kohale vői kehale viisil, mis räägib iseenda eest.

Armastame oma tööd, seetőttu peaksite teadma, et WEARWATCH on kokku pandud Sevillas. armastus ja tähelepanu lőpliku toote kokkupanemiseks, mis jőuab teie kätte. Kőik protsessid, disainitöö, seadmed, tootmine ja positsioneerimine teeme siin ühes kohas, sest see on meie eesmärk, sest armastame oma mänguasjade loomist ja loodame, et armastate neid sama palju kui meie.

Nüüd räägime sellest, mis on uut WEARWATCHis.

WEARWATCHi mänguasjadesse kuulub WATCHME kella tehnoloogia, mille kell on kaasas ja valmis kasutamiseks koos vői ilma kaugjuhtimispuldita. Kuid mis see tehnoloogia on?

See on nutikell, mis aitab teil kontrollida WEARWATCHi sekslelusid. Saame need sünkroonida seksleludega, mis kasutavad watchme tehnoloogiat, et kontrollida meie sekslelude vibratsioone ja funktsioone.

WATCHME kella funktsioonid

WATCHME kellas on mőned silmapaistvad funktsioonid, mida me üksikasjalikult kirjeldame:

  • Vibratsiooni sisse/välja lülitamine.
  • Vibratsioonire¸iimide muutmine
  • Iga vibratsioonire¸iimi intensiivsuse muutmine.

Kas WEARWATCHi mänguasjad on veekindlad?

Jah, loomulikult on see veekindel ja see on teie täiuslik kaaslane nii romantilises kuumas vannis kui ka mugavate voodilinade all kodus. Selle lőbusa kaaslase vees olevad vibratsioonid tajuvad paljud paarid eriti intensiivsetena.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Laetav
Veekindel
Juhtimisseadme
Juhtmevaba
Muud