KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
  • PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

302,18 €
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

302,18 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 47 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

AVASTA BLACKSILVER™ TUCKER

BlackSilver™ Tucker on täiustatud versioon anaaltappidest, millel on kaugjuhtimispuldiga vibratsioon Lisaks sellele, et see on universaalne nauding, on tal ideaalne suurus.

Vaikne ja kerge, see anaaltapp on kompaktne, pikkusega 8 cm ja läbimõõduga 3 cm, see kohaneb ideaalselt anaalse sisemusega, võimaldades teil seda mugavalt ja diskreetselt kasutada. Selle ergonoomiline ja paindlik disain võimaldab maksimaalset kontakti anaalse sisemusega, et pakkuda teile lõpmatut naudingut!

BlackSilver™ Tuckeril on võimas mootor ja kümme vibratsioonirežiimi, mida saate läbi käia sama tootega või selle eksklusiivse kaugjuhtimispuldiga täiesti diskreetselt.

  • Teie kujutlusvõime on teie ainus piirang.

Kandke BlackSilver™ Tucker oma lemmikpesu all ja nautige pikki ja meeldivaid jalutuskäike, vürtsikaid kohtumisi ja/või vastupandamatuid õhtuid.

Otsustage, kas soovite mängida üksi oma sügavaimas saladuses või kas soovite partneriga süüdata ilutulestikku tõeliselt põnevas kogemuses. Lisaks,

Kuidas iganes otsustate mängida, rahulolu on vaid ühe klõpsu kaugusel!

  • Nautige hämmastavaid ja täpseid orgasme koos BlackSilver™ Tuckeriga

KUIDAS SEDA KASUTADA?

Nagu iga teine anaaltapp, sisestatakse BlackSilver™ Tucker anaal- või vaginaalpiirkonda, selle ovaalse osa välisküljega toimides pidurina. Sellel on võimas, väga vaikne mootor, mis võimaldab teil nautida selle potentsiaali ilma, et keegi selle kasutamisest teada saaks, kui te ennast ei reeda.

Ülemisel esiosal on peamine nupp, mis võimaldab teil vibratsioone juhtida. Kuid lõbus on kasutada selle 10 vibratsioonirežiimi koos kaasasoleva kaugjuhtimispuldiga Nii kontrollib teie armuke vibratsiooni, intensiivsust ja teie naudingut. Võite ette kujutada selle mänguasja kasutamise põnevust avalikus kohas, kuid miks mitte proovida seda esmalt?

Kasutage seda alati veepõhise libestiga, mitte kunagi silikoonipõhise libestiga. Peske BlackSilver™ Tuckerit kasutades vett ja neutraalset seepi.

OMADUSED

  • Võimas vibraator 10 vibratsioonirežiimiga.
  • Kaugjuhtimispuldiga juhtimine.
  • Kategooria IPX6 veealune
  • Diskreetne.
  • Täiesti paindlik ja pehme.

PUHASTAMINE

Puhastage mänguasi enne ja pärast iga kasutamist põhjalikult sooja vee ja neutraalse seebiga.

HOIDMINE

Hoidke oma BlackSilver™ Tuckeri mänguasi tolmuvabas kohas ja hoidke seda eemal teistest materjalidest valmistatud mänguasjadest. Vältige selle otsest päikesevalgust ja ÄRGE kunagi viige seda äärmusliku kuumuse kätte.

KASUTAMISE NÕUANDED

BlackSilver™ soovitab kõigi silikoonist toodete lihtsaks ja sujuvaks sisestamiseks kasutada veepõhiseid libesteid. Ärge kasutage silikoonil põhinevaid libesteid, õlisid ega kreeme ühegi silikoonist tootega, kuna need võivad toote materjali halvendada ja piirata selle jõudlust ja eluiga.

**Märkus: Seda toodet ei tohi müüa ühelgi e-kaubanduse kanalil. Müük on lubatud ainult füüsilistes punktides.

47 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon