KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID CHAIN 10 CM
  • ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID CHAIN 10 CM

ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID CHAIN 10 CM

90,68 €
ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID 10 CM
ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID CHAIN 10 CM

ECOPACK 6 UNITS - BLACKSILVER RUPERT ANAALPALLID CHAIN 10 CM

90,68 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Sileda ja järkjärgulise kujuga on meie BlackSilver™ Rupert™ ideaalne valik nii algajatele kui ka edasijõudnutele, kes soovivad avastada anaalmängude naudinguid. Laske oma soovidel vabalt joosta, kui kogute temale või talle preemiaid - see toob teile äärmuslikku naudingut.

Miks valida BlackSilver™ Rupert™? Pakume teile 4 eksklusiivset põhjust, mis panevad teid otsima neid anaalpalle siidise puudutusega.

Kehasõbralik silikoon

Unisex: Seadet saab kasutada kõigi soost inimeste poolt

Sobib suurepäraselt kasutamiseks vees.

Ideaalne algajatele ja anaaltreeninguteks.

BlackSilver™ Rupert™ - väga rahuldustpakkuv anaalmängu algus!

Mõõdud: 10,5 cm kogupikkus x 2,5 cm suurima läbimõõduga

BlackSilver™ Rupert™ - ideaalne sensuaalseteks tagauksemängudeks: anaalhelmed on mitmekesise struktuuriga ja silikoonist pehme pinnaga komplekt. 5 elemendiga on BlackSilver™ Rupert™ ideaalne kaaslane anaaltreeninguteks.

BlackSilver™ Rupert™ on äärmiselt paindlik ja seetõttu kohandub suurepäraselt teie keha kontuuridega. Praktiline hoidmisalus muudab selle kasutamise lihtsaks ja tagab turvalise naudingu. Tänu mängulisele välimusele võimaldavad nad eriti algajatel alustada anaaltreeningutega.

Mis on anaalmänguasjade muud eelised?

Lisaks mitmekesistele struktuuridele ja disainidele pakuvad BlackSilver™ Rupert™ pehmet tunnet. Kehasõbraliku silikooni sile pind on äärmiselt hügieeniline ja lihtne puhastada, kuna pallid kasutatakse anaalselt, soovitatakse enne ja pärast iga kasutamist põhjalikku desinfitseerimist Waterfeel™ Desinfitseerimisspreiga. Koostis ühendab täiuslikult materjali. Eriti tagauksemänguga mängides on soovitatav kasutada libestit, näiteks Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Coquette™ või Aquatravel™.

Libestid on saadaval klassikalises, siidis ja soojas versioonis ning need on ideaalne täiendus BlackSilver™ naudinguks

Puhastamine

Puhastage mänguasi enne ja pärast iga kasutamist põhjalikult sooja vee ja kerge seebiga.

Hoiustamine

Hoidke oma BlackSilver™ Rupert™ mänguasi tolmuvabas kohas ja hoidke seda eemal teistest materjalidest valmistatud mänguasjadest. Vältige otsest päikesevalgust ja ÄRGE kunagi jätke seda äärmusliku kuumuse kätte.

Kasutamisnõuanded

BlackSilver™ Rupert™ soovitab kasutada veepõhiseid libesteid, nagu Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ või Coquette™, et kõik silikoonist tooted oleksid lihtsalt ja sujuvalt sisestatavad. Ärge kasutage silikoonlibesteid, õlisid ega kreeme koos ühegi silikoonist tootega, kuna need võivad kahjustada toote materjali ja piirata selle jõudlust ja eluiga.

3 AASTAT GARANTIID

See garantii kehtib kõikidele BlackSilver™ Rupert™ toodetele, alates toote originaalsest ostukuupäevast. See garantii ei kata väärkasutusest või kasutamisest muul viisil kui toote kasutusjuhendis ettenähtud ja kirjeldatud, normaalsest kulumisest, muutmisest, ebamõistlikust kasutamisest, volitamata teenindusasutuste teenindusest ega patareide või eemaldatavate patareide kadumisest või kahjustumisest.

**Märkus: Seda toodet ei tohi müüa ühelgi e-kaubanduse kanalil. Müük on lubatud ainult füüsilistes müügikohtades.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon