KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD
  • ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD
  • ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD

ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD

57,46 €
ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD
ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD

ELECTRASTIM ELECTRALOOPS PRESTIGE GOLD

57,46 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Laienda oma naudingut ElectraStim Prestige ElectraLoopsiga. Tuginedes meie äärmiselt populaarsele kummist peenisekinnituste disainile, on Prestige ElectraLoops valmistatud paksust (6,5 mm) kummist, mis edastab elektroonilised aistingud ühtlasemalt suurenenud intensiivsuse saavutamiseks. Kumm surub ka teie peenise kindlalt, tagades kővema ja kauakestva erektsiooni, olgu tegemist pikema masturbatsiooniseansiga vői partneriga seksimisega.

Mőeldud gurmaanile, kes hindab stiilipuudutust, oleme lisanud tugeva CNC-töödeldud alumiiniumist reguleerimissurveliite, mis on saadaval kolmes hämmastavas anodeeritud metallviimistluses - meie esimene flirt värviga! 

2 silmust pakendi kohta valitud värvitoonis.

Lihtsalt libistage reguleerimisots läbi surveliite, et luua oma ideaalne sobivus - kummist hőőrdumine metalli vastu takistab libisemist vői lahtitulemist.

Kahega pakendis saate kohe mängima hakata ja ElectraStim Prestige ElectraLoops on unipolaarsed mänguasjad, seega neid saab kombineerida mis tahes meie teiste elektroodidega (sh padjad, sondid ja rohkem), et luua ahel ja lasta teil nautida elektrilist stimulatsiooni. Proovige ühte silmust peenise alusele ja teist kőrgemale varrele, et kogeda vapustavat kogemust vői isegi käed-vabad orgasmi, kui elektrivool pulsseerib ja masseerib teie peenist sügavamalt kui kunagi varem.

Märkus: nende silmuste toiteks vajate stimulaatori seadet (müüakse eraldi).

Mis on kaasas?

  • 6,5 mm paksune juhtiv kummisilmus.
  • CNC-töödeldud reguleerimissurveliide, valmistatud lennukikvaliteediga alumiiniumist.
  • Anodeeritud värviviimistlus, mis kaitseb pinda ja isoleerib surveliite, et kummisilm saaks kogu stimulatsioonivőimsuse.
  • Reguleeritav kuni 60 mm / 2,35 tolli läbimőőduni.
  • 2 mm pistikud - ühilduvad kőigi ElectraStim stimulaatoritega (müüakse eraldi)

Soovitused kandmiseks:

ElectraStim Prestige ElectraLoopsi saab kanda mitmel erineval viisil. Allpool on näidatud kaks populaarset konfiguratsiooni: mőlemad silmused kantakse varrele vői üks varrele ja teine munandikotti ümber.

Kuna Prestige ElectraLoops on unipolaarsed, saate ühe silmuse kombineerida ka teise kinnitusega (näiteks padjad vői anaaltapp) erinevate aistingute nautimiseks. Ainuke piirang on teie kujutlusvőime!

Elektrooditüüp:

Uni-polaarne väliseks stimuleerimiseks kasutab 1x 2 mm pistiku ühendust. Iga pakend sisaldab 2 ElectraLoopsi metallviimistlusega. Prestige ElectraLoopsi elektrostimulatsiooni tundmiseks peate need ühendama ElectraStim stimulaatoriga. Soovitame teil osta ka elektrokonduktiivset geeli, et tagada aistingute selge tajumine.

Mőőtmed:

Reguleeritav kuni 60 mm / 2,35 tolli läbimőőduni

Materjalid:

ElectraLoops on valmistatud ülijuhtivast kummist (6,5 mm paks) CNC-töödeldud alumiiniumist reguleerimissurveliitega. Värviline anodeeritud viimistlus ei kooru ega tuhmiks ning on mittejuhtiv, nii et kogu stimulatsioon kantakse kummi kaudu. Ftalaadivaba.

1 Ühik

Andmed

Materjal
Kautšuk
Metall
Omadused
Phalatosevaba