KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L
  • ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L
  • ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L

ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L

15,87 €
ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L
ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L

ALIVE - ANAL DOUCHE CLEANER SIZE L

15,87 €
Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 32 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Anaalne dušš, erinevates suurustes, on tarvik, mis on mõeldud intiimhügieeniks ja ettevalmistuseks enne anaalseid tegevusi. See seade on muutunud hädavajalikuks tööriistaks neile, kes otsivad sügavat ja mugavat puhastust enne anaalseid seksuaaltegevusi, pakkudes värskuse ja mugavuse tunnet.

Need anaalsed dušid on valmistatud kehasõbralikest materjalidest, et tagada ohutus ja hügieen. Need on erinevates suurustes, et sobida kasutajate individuaalsetele vajadustele ja eelistustele.

Anaalse duši põhiline disain koosneb pumbast, mis on ühendatud õhukese ja pikliku otsikuga. Pirn täidetakse veega enne kasutamist ja pirni vajutades või pigistades voolab vesi otsiku kaudu õrnalt anaalpiirkonda, et seda puhastada. Otsiku ots on tavaliselt ergonoomiliselt kujundatud ja ümardatud, et hõlbustada sisestamist ja vähendada ebamugavustunnet.

Olemasolevate suuruste mitmekesisus võimaldab kasutajatel valida veemahu, mis sobib kõige paremini nende vajadustele. Väiksemad mudelid sobivad ideaalselt neile, kes on anaalse puhastusega uued, samas kui suuremaid mudeleid eelistavad need, kes soovivad põhjalikumat ja põhjalikumat puhastust.

Anaalset dušši saab kasutada sooja veega õrna puhastamise jaoks või spetsiifiliste lahendustega põhjalikuma puhastuse jaoks.

Oluline on järgida tootja juhiseid ohutuks ja efektiivseks kasutamiseks. Anaalse duši korralik puhastamine enne ja pärast iga kasutamist on hügieeni säilitamiseks oluline ning võimalike infektsioonide vältimiseks. Lisaks võib veepõhiste libestite kasutamine hõlbustada sisestamist ja parandada mugavust kasutamise ajal.

 

OMADUSED:

  • Värv: Must
  • Mõõtmed: Pikkus 17 cm / Läbimõõt 8 cm
32 Tooted