KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA
  • INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA
INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA

INTENSE KISHA FIT ONE SILIKOON KEGEL LILLA

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Intense esitleb meetodit vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks ja toonuse suurendamiseks. Lihtne ja efektiivne harjumus väikeste uriinikadude vastu. Meditsiinilise kvaliteediga silikoonist valmistatud Intense kuulid on sfäärid, millel on nende sisemuses veel üks kuul, ning keha liikumisega kõndimisel tekitavad vibratsioone, mis panevad vaagnalihased reageerima õrnade kokkutõmmetega.

Lihtne ja efektiivne harjumus väikeste uriinikadude vastu. Intense kuulide kasutamise eelised. Intense kuulid aitavad säilitada hea vaagnapõhjalihaste toonust, aidates vähendada ja isegi ennetada väikeseid uriinikadusid ning säilitada naissuguelundite piirkonna noorust. Günekoloogid ja terapeudid üle maailma soovitavad nende kasutamist naistele igas vanuses, et ennetada kergeid uriinikadusid.

Vaagnapõhi on lihasrühm, mis toetab kõhu alumist osa, toimides toetava kaitsekaarena põie, emaka ja jämesoole alumisele osale.

Vaagnapõhjalihaste nõrgenemine võib põhjustada häireid nagu uriinipidamatus, prolapsid või seksuaalne düsfunktsioon. Mitmed tegurid, nagu vanus, menopaus, ülekaal, geneetiline pärand ja eelkõige rasedus ja sünnitus, aitavad nende nõrgenemisele kaasa.

Emaka venitus, hormonaalne aktiivsus ja sünnitustöö soodustavad nende lihaste kulumist. Vaagnapõhja organite normaalseks toimimiseks peavad vaagnapõhjalihased olema terved ja tugevad.

Asetatuna tupe põhja võimaldavad Intense kuulid kontrakteerida vaagnapõhjalihaseid, samal ajal kui naine kõnnib, saades vibratsiooni ühe kuuli põrkumise tulemusel teise vastu, toonides vaginaalseid lihaseid.

Nii saame alateadlikult toniseerida ja tugevdada vaagnapõhjalihaseid, mis võimaldab meil parandada uriinipidamatust ja isegi selle teket ennetada, samuti säilitada naissuguelundite piirkonna noorust.

Mäletage, et kõik Intense'i tooted on teie keha jaoks ohutud meditsiinilise kvaliteediga silikoonist.

  • Mõõtmed: 4 x 13 cm
  • Kaal: 43 grammi
  • 100% pehme ja siidine silikoon, ftalaadivaba.

Soovitatav on kasutada veepõhist libestit Waterfeel ja puhastada pärast kasutamist toote puhastusvahendiga Waterfeel.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Phalatosevaba