KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - UTONE LILLA PALLID
  • ELUS - UTONE LILLA PALLID
  • ELUS - UTONE LILLA PALLID

ELUS - UTONE LILLA PALLID

16,09 €
ELUS - UTONE LILLA PALLID
ELUS - UTONE LILLA PALLID

ELUS - UTONE LILLA PALLID

16,09 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 30 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Disainitud tugevdama, stimuleerima ja toonima vaagnalihaseid, on U-TONE pallid ovaalse kujuga, et neid oleks lihtne sisestada ja eemaldada. Nautige neid meeldiva ja tervisliku seksuaalelu jaoks.

Hiina pallid, mida tuntakse ka geisha pallidena, on seadmed, mis on mõeldud vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks ja seksuaalse naudingu pakkumiseks. Need pallid on tavaliselt valmistatud kehasõbralikest materjalidest, nagu näiteks silikoon, ja neil on väikeste sfääride kujuline kuju, mis sisestatakse tuppe.

Hiina pallide põhiline struktuur koosneb kahest sfäärist, mis on ühendatud nööriga. Iga sfäär võib sisaldada väikest raskust või sisemist palli, mis liigub keha liikumisega kaasa. Selline disain pakub iga liigutusega õrna vibratsiooni ja stimulatsiooni, mis võib suurendada keha teadlikkust ja mõnel juhul põhjustada nauditavaid aistinguid.

Hiina pallide peamine eesmärk on tugevdada vaagnapõhjalihaseid, mis on olulised seksuaalse ja reproduktiivse tervise jaoks. Nende pallide regulaarne kasutamine võib aidata parandada tupe elastsust, suurendada vereringet vaagnapiirkonnas ning ennetada või leevendada probleeme nagu uriinipidamatus. Lisaks füüsilistele eelistele leidub palju inimesi, kes leiavad, et Hiina pallide kasutamine võib suurendada seksuaalset erutust ja parandada intiimsust partneriga.

Oluline on märkida, et enne Hiina pallidega treeningprogrammi alustamist peaksite konsulteerima tervishoiutöötajaga, et veenduda, et need sobivad konkreetsele inimesele. Lisaks on Hiina pallide korralik puhastamine enne ja pärast iga kasutamist oluline, et vältida infektsioone või muid terviseprobleeme.

Puhastage enne ja pärast kasutamist neutraalse seebiga. Ainult täiskasvanutele.

 

OMADUSED:

  • Materjal: 100% siidine, ftalaadivaba silikoon.
  • Värv: Violetne
  • Mõõtmed: Pikkus 18 cm / Läbimõõt 3,4 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimulatsiooni piirkond: Vagina
30 Tooted