KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele

60,49 €

60,49 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 22 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Lisa Maze'i rihmadega igale rõivale ‘kõrgepinge puudutus.

  • MAZE'i rihmad on 100% reguleeritavad naiselikele kõveratele kaelas, rinnal või taljes.
  • Bijoux Indiscretsi disaini iseloomustab ainult nende erootika ja viimaste moesuundade sulandumine. Sellepärast sobivad need rihmad igale välimusele, teie lemmikpesule või paljale nahale.
  • Üks suurus
  • Värv: Must

Maze on kõige julgem kollektsioon Bijoux Discrets'ilt, inspireeritud klassikalisest bondage'ist. MAZE kutsuu kõiki naisi sulandama erootikat oma igapäevaellu, kuna see on loodud kandmiseks julgemate riiete, seksikaima pesu või palja nahaga.

See kollektsioon kehastab brändi pühendumust keskkonnale ja loomade heaolule. Kõik rihmad on 100% taimsed, valmistatud polüuretaanist, alternatiivsest, innovaatilisest materjalist, mis ei ohverda stiili ega kvaliteeti. Aastal 2017 anti kollektsioonile VEGAN APPROVED staatuse maailma suurima loomakaitseorganisatsiooni PETA (People for Ethical Treatment of Animals) poolt.

Bijoux Indiscretsi disainer ja kaasasutaja Elsa Viegas pühendab oma kollektsiooni enesekindlatele naistele. Tema disainid püüavad sulandada erootikat igapäevaelusse, nagu ta ütleb: ‘Olla seksikas on suhtumise küsimus!

22 Tooted