KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
  • −10%
- SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
  • - SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK

- SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK

133,39 € 148,21 € Salvesta 10%
- SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK
- SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK

- SUNDAZE PULSE VIBE FUCHSIA PINK

133,39 € 148,21 € Salvesta 10%
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 16 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Pulsseeriv ja tőukav vibraator.

- Uus tehnoloogia kiireks erutuseks ja täielikumateks orgasmideks
- Ergutav vői mürisev vibratsioon, silitamine, libistamine, käed-vabad tőugete tegemine ja palju muud
- Ergutab närvilőpmeid, mida teised vibraatorid ei suuda, pakkudes uusi aistinguid
- Kureeritud kombinatsiooniseaded, et saaksite lőőgastuda ja nautida
- Ülimalt vaikne, et mitte segada

- Tőukamine
- Reisilukk
- Veekindel
- Laetav


SUNDAZE: ÜKS-ÜHELE TIKSUMINE, TŐUKAMINE, PULSATSIOONIVIBRAATOR
 

SUNDAZE on leidlik uuendus ja tőeline mänguasjade uudsus. Meie uus Pulse Vibe tehnoloogia pakub spektrit aistinguid, mis stimuleerivad keha ootamatul viisil. Tänu oma tőukamise, vibratsiooni ja pulsatsiooni aistingute valikule ergutab SUNDAZE närvilőpmeid, mida teised vibraatorid ei suuda, ja äratab verevoolu, pakkudes kiiret erutust. Aistingute valik kutsub inimesi veetma aega avastamisele, mis viib täielikemate orgasmideni ilma harjumuse tekkimise ohuta. Pähkel: SUNDAZE on justkui rahulik pühapäevane mängukuupäev. Siin pole mingeid päevakorrapunkte, vaid puhas nauding ja avastamine.

VEETKE PÄEV VOODIS
Sundaze on see lőőgastumise ja avatuse tunne, mida tunnete pikadel laiskadel pühapäeva pärastlőunatel. Esimest korda tundsime SUNDAZE vibratsiooni ja teadsime, et just nii peame seda kutsuma. Sellel mänguasjal on viisteist erinevat aistingut, mida valida, ja see kutsub teid mängima tunde järjest, samal ajal kui uurite kőiki vőimalikke viise, kuidas end suurepäraselt tunda.

MIS TEEB SUNDAZE ERILISEKS?
See pole lihtsalt vibraator: see on Pulse Vibe. SUNDAZE kasutab patenteeritud uut tehnoloogiat, et liikuda mitte ainult ergutavast mürisevale vibratsioonile, vaid ka kergelt koputavale, mis paneb teid tundma midagi enneolematut, pulsatsiooni ja silitavaid liigutusi ning käed-vabad tőugete tegemist sise- vői välismassaa¸iks. See tőukav vibraator sobib tundlikele inimestele ja ka vőimsate naudingute armastajatele, mis on haruldane kombinatsioon. Te pole kunagi midagi sellist varem tundnud ja see on uskumatult imeline.

Boonuseks saate salvestada oma lemmikergutusseade, nii et SUNDAZE alustab sellega iga kord, ja kui lülitate mängu ajal mänguasja kogemata välja, lülitage see lihtsalt 15 sekundi jooksul uuesti sisse, et naasta samale seadistusele.

KAS KŐIK NEED UUED AISTINGUD MUUDAVAD MIND SUNDAZE'IST SŐLTUVAKS?
Vastupidi! Vibratsioonid pole iseenesest harjumust tekitavad asi on selles, et inimesed kalduvad neid kasutama samamoodi, samal seadistusel, korduvalt, iga kord. See pulseeriv vibraator pakub teile nii palju mängimisvőimalusi, nii palju erinevaid aistinguid, et teie keha ei harju mänguasjaga. Tegelikult valmistab SUNDAZE ergutust suurendavad seaded teie keha ette hea tundmiseks igal soovitud viisil, koos vői ilma mänguasjata! Pärast selle kasutamist tundub partneriga seks tegelikult intensiivsem, mitte vähem.

KAS MA SAAN SEDA TŐUKAVAT VIBRAATORIT KASUTADA KOOS PARTNERIGA?
Kindlasti! SUNDAZE on eriti suurepärane mänguasi neile, kes soovivad partneriga kergemini erutuda vői on märganud oma erutuse muutust vanuse vői stressi tőttu. Proovige koputamise ja pulsatsiooni seadeid, mis aitavad äratada teie närvilőpmeid ja suurendada verevoolu, muutes teid erutatumaks ja tundlikumaks.

DISAIN VÄRV
Sundaze tunne on puhas kirg. Täpselt nagu meie Pulse Vibe stiil. Kujunduslik ja elegantne vorm ühendab endas tugevaid jooni ja tőelist sensuaalsust. Minimaalne, kuid piisavalt abstraktne, et äratada kujutlusvőimet. Ettevaatlikud üleminekud kulgevad sujuvalt, et tagada vibratsioonide, koputamise ja pulsatsiooni optimaalne ja täpne edastamine. SUNDAZE on fuksiaroosa, värskuse, intensiivsuse ja naudingu kehastus. Vői - kreemjas pistaatsia, kui sümbol pühendumusest ja naudingust.

- FUN FACTORY disainimeeskond

LEIDKE ŐIGE NÄRV
See pole lihtsalt vibraator. See pulbitseb, koputab, libiseb, väriseb ja väriseb, pannes teid tundma asju, mida te pole kunagi varem tundnud... ja pääsedes ligi raskesti ligipääsetavatele närvilőpmetele, pakkudes peaaegu kohest erutust, valmistades teie keha ette sügavamateks ja rahuldustpakkuvamateks orgasmideks. Vahepeal saate mängida. Sest pole midagi paremat kui veeta pühapäev voodis, tundes KŐIKE.

Enamik vibraatoreid stimuleerib ainult ühte tüüpi närvilőpmeid. SUNDAZE stimuleerib neist kolme! Kuidas see vőimalik on, küsite? Erinevad närvilőpmed töötlevad erinevaid aistinguid - ja SUNDAZEl on neid palju. Lisaks hoiab erinevate aistingute vaheldumine teid harjumast vaid ühele. Järgmised närvilőpmed stimuleeritakse tőukavast vibraatorist SUNDAZE ja viivad teid veelgi intensiivsemate orgasmideni:

MERKELI KETTAD
Reageerivad kergest puudutusest, nagu SUNDAZE koputavad seaded.

PACINI KORPUSKLID
Tajuvad survet ja vibratsiooni, st SUNDAZE esimesed kolm seadistust.

RUFFINI OTSAD
Tunnetavad, kui nahk liigub ja venib. Kasutage pulsatsiooni seadeid!

16 Tooted

Andmed

Omadused
Laetav
Veekindel