KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
  • PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR

PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR

280,28 €
PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR
PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR

PDX ELITE DELUXE MEGA-BATOR

280,28 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 4 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Deluxe Mega-Bator on maailma ainus käed-vaba masturbator, mis teeb kõik teie eest ära, nii et saate kogeda lõplikku käed-vaba naudingut! Innovatiivne Deluxe Mega-Bator ühendab käed-vaba pöörlemise ja tõuke, mida saab nautida 10 unikaalses mustris täiesti kohandatavate masturbeerimisseansside jaoks. Nautige parimat mõlemast maailmast! Intensiivne pöörlemine koos võimsa piston-liigutusega - innovaatiline käed-vaba Deluxe Mega-Bator pöörleb ja tõukab teid plahvatusliku naudingu poole! Kolme vahetatava naudingu pealmisega saate nautida tihedat tussi, kitsast tagumikku või venivaid huuli vastavalt teie tujule. Libistage läbi realistliku naudingu pealmise, et nautida stimuleeriva tekstuuriga mansetti, mis on kaetud ridadega tillukeste ribadega, mis kiusavad teie varvast iga tõukega. Võimas mootor tagab tugeva, stabiilse pöörlemise, piston-liigutuse ja eksklusiivne manseti riputamise süsteem rahuldab täielikult kogu teie peenist, pakkudes teile parimat stimuleerivat seanssi, mida olete kunagi kogenud!




  • Pöörlemis- ja Tõukamisliigutused - Erinevalt tavalistest automaatsetest strokeritest, mis kas pöörlevad või liiguvad üles-alla, ühendab Deluxe Mega-Bator mõlemad pöörlevad ja liigutavad liigutused kõige realistlikumate sensoorsete aistingute jaoks, mis on kunagi taasloodud. Unikaalne liikumine võimaldab tekstuurse naudingu mansetil pöörlema, samal ajal kui hammasratas tõukab üles-alla, pakkudes teile uskumatult elutruud liikumise tunnet.
  • Oma Eksklusiivse Manseti Riputamise Süsteemiga - Meie tipptasemel Manseti Riputamise Süsteem kasutab võimsat magnetit, mis lukustab liikuva tassi paika, muutes manseti pärast lõbu puhastamist lihtsaks eemaldamiseks. Kui mansett on sisestatud plasttorusse ja riputatakse silindri ülaosast, võimaldab superelastne materjal kasutajal saavutada maksimaalse läbitungimise, kuna tass venib maagiliselt, kui olete mansetis sees.
  • Ühe Puudutusega Juhtnupp - Deluxe Mega-Batoril on 5 võimsat kiirust ja 10 põnevat pulsatsioonimustrit. Funktsioonide sirvimiseks kasutage noolenuppe ja kiiruse suurendamiseks või vähendamiseks kasutage pluss- ja miinusnuppe.
  • Vahetatavad Realistlikud Naudingu Pealsed - Valige 3 Deluxe Mega-Batori pealist - tihedast tussist, kitsast tagumikust või venivatest huultest. Iga pealmine on sile, veniv ja soojeneb teie kehatemperatuurile, et pakkuda teile realistlikku tunnet.
  • Ühe Puudutusega Juhtnupp - Juhi 5 võimsat kiirust ja 10 põnevat pulsatsiooni/pöörlemismustrit, et ümbritseda oma peenist maksimaalselt meeldejääva kogemusega!
  • Käed-vaba Käitamine - Kasutage oma Deluxe Mega-Batorit kui käeshoitavat strokerit või kinnitage see iminappklambrile täieliku käed-vaba kogemuse saamiseks! Paigaldage enda mobiilseade mugavasse mobiilseadme klambritesse lisavisuaalse stimulatsiooni saamiseks.
  • Mugavalt Laetav - Laetav USB-laadimiskaabli abil, mis on kaasas. Ühendage oma DELUXE MEGA-BATOR mis tahes USB-porti selle laadimiseks. LED-tuli vilgub, kui seade laadib, ja muutub püsivaks, kui laadimine on lõppenud. Umbkaudne tööaeg on 1,5 tundi ja laadimise ligikaudne aeg on 2 tundi.
  • Hooldusjuhised: PDX Elite Deluxe Mega-Batori pealised ja mansett on eemaldatavad lihtsaks puhastamiseks. Lülitage pealmine ümber lülitamiseks või eemaldamiseks. Klipi manseti korpuse ülaosas olev selge rõngas lahti, et mansetti eemaldada. Selge rõngas hoiab mansetti paigas kasutamise ajal. Deluxe Mega-Bator sisaldab reisikorki hoiustamiseks. Pärast lõbu on puhastamine lihtne Refresh Toy Cleaneri ja sooja veega. Soovi korral kasutage selle tootega vesipõhist kreemi nagu Moist.
  • Tableti/iPad-i adapter ei ole kaasas.


Operatsioonijuhised:




  • Enne Alustamist - Deluxe Mega-Bator saadetakse plastiksisestiga, mis eraldab magnetid. Rõõmuks kasutamiseks tuleb lõbuks plastiksisu eemaldada, et Deluxe Mega-Bator oleks kasutamiseks valmis.
  • Sees - Vajutage Deluxe Mega-Batori sisselülitamiseks One-Touch Juhtnupule keskele.
PDX ELITE
4 Tooted

Andmed

Omadused
Laetav