KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
SHUNGA - EROOTILINE ARMASTUSE MASSAAIŐLI 240 ML
  • SHUNGA - EROOTILINE ARMASTUSE MASSAAIŐLI 240 ML

SHUNGA - EROOTILINE ARMASTUSE MASSAAIŐLI 240 ML

27,12 €
PAKEND SAADAVAL: /es/en/fr/de/
SHUNGA - EROOTILINE ARMASTUSE MASSAAIŐLI 240 ML

SHUNGA - EROOTILINE ARMASTUSE MASSAAIŐLI 240 ML

27,12 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kőrgekvaliteedilise idamaise päritoluga sensuaalse massaa¸iőli, mis koosneb segu magusa mandli, viinamarjaseemne, seesami, avokaado, puhta ylang-ylangi ja yohime olulistest őlidest.

Sensuaalne aroom MAGUS LOTOS, mis stimuleerib kőiki meeli, on spetsiaalselt valitud oma pehmuse tőttu, kui seda nahale kantakse, jätmata rasvast tunnet.

Valmistatud vastavalt iidsele idamaisele traditsioonile, selle absoluutse őrna őliga libisete oma armastatu kehal fantastiliselt, tekitades AFRODIIASIATUNNET.

Dermatoloogiliselt testitud, see ei tekita allergilisi reaktsioone ega ole nahale täiesti ohutu.

  • 240 ml läbipaistev konteiner.

Shunga on maailma juhtiv erootikakosmeetika ettevőte, selle looduslikud koostisosad koos aktiivsete koostisosadega saavutavad suurepäraseid tulemusi.

Shunga erootilisse maailma sisenemine on nagu minek minevikku. Sőna otseses mőttes tőlgituna tähendab Shunga "kevade kujutist", őrn viis öelda "seksuaalsuhteid" inimeste vahel.

Seda sőna kasutati Jaapani erootiliste maalide tähistamiseks 16., 17. ja 18. sajandil, tüüpi nimega ukiyo-e, mis polnud muud kui puidust vői pergamendist tehtud teosed sensuaalsete stseenide ja lihaliku armastuse episoodidega, alati suure hoole ja hea maitsega tehtud.

Shunga kunst, kuigi sajandeid peidus, märkis jaapani keskklassi pornotööstuse algust ja teenis pőlvkondi hariduseks paljude perede poegadele ja tütardele.

SHUNGA OILS
50 Tooted