KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
SHUNGA - SERENITY EROTILINE MASSAAŽIÕLI
  • SHUNGA - SERENITY EROTILINE MASSAAŽIÕLI

SHUNGA - SERENITY EROTILINE MASSAAŽIÕLI

27,12 €
SHUNGA EROTILINE MASSAAŽIÕLI SERENITY
SHUNGA - SERENITY EROTILINE MASSAAŽIÕLI

SHUNGA - SERENITY EROTILINE MASSAAŽIÕLI

27,12 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kvaliteetne idamaise päritoluga sensuaalne massaažiõli, koosneb magusa mandli, viinamarjaseemnete, seesami, avokaado, puhta Ylang-Ylangi eetri ja Yohime oluliste õlide segust.

MONOI sensuaalne aroom, mis stimuleerib kõiki meeli, on spetsiaalselt valitud oma pehmuse poolest, kui seda nahale laiali kanda, jätmata rasvast tunnet.

Valmistatud vastavalt iidsele idamaisele traditsioonile, selle absoluutse õrnuse õliga libisetate oma armastaja kehal fantastiliselt, tekitades AFRODISEIAALSE tunde.

Dermatoloogiliselt testitud, see ei põhjusta allergilisi reaktsioone ja on nahale täiesti ohutu.

  • 240 ml läbipaistev konteiner.

Shunga on maailma juhtiv erootikakosmeetika ettevõte, selle looduslikud koostisosad koos aktiivsete koostisosadega saavutavad suurepäraseid tulemusi.

Shunga erootilisse maailma sisenemine on nagu minek minevikku. Otsetõlkes tähendab Shunga "kevade kujutist", delikaatset viisi öelda "seksuaalsuhteid" inimeste vahel.

Seda sõna kasutati Jaapani erootiliste maalide tähistamiseks 16., 17. ja 18. sajandil, tüüpi nimega ukiyo-e, mis ei olnud midagi muud kui puidul või pergamiinil tehtud teosed sensuaalsete stseenide ja lihanautimise episoodidega, alati suure hoole ja hea maitsega.

Kuigi Shunga kunst oli sajandeid peidetud, tähistas see jaapani keskklassi pornotööstuse algust ja teenis põlvkondade kaupa haridusena paljude perede poegadele ja tütardele.

SHUNGA OILS
50 Tooted