KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML
  • TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML

TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML

22,13 €
TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML
TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML

TANTRIC LOODUSLIK ŐLI 100ML

22,13 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 14 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine


Looduslik afrodisiaakum Tantric Oil neutraalse lőhnaga See mőjutab emotsionaalset seisundit, Tantric Oil Natural otsib tasakaalu sisemise ja välimise vahel läbi selle harmoonia, mille vaniljeomadused meile pakuvad. See on hoolikalt ja eksklusiivselt valmistatud őli, mis pőhineb looduslikel koostisosadel ja kaasahaaravatel lőhnadel, loodud pakkuma ja suurendama uusi aistinguid meestele ja naistele soovitud piirkondades. Avastate uusi aistinguid, ülevaid ja väga meeldivaid sensuaalseid kogemusi, mida saate jagada oma paarimängudes ja saavutada oma meelte jaoks väljapaistvat naudingut.

Selle őli peamised koostisosad on Muira Puama, Epimedium, ekstrakt ja looduslikud ekstraktid ning essentsid, mis on saadud loodusest. Tantric Oleum by Natural Eros-Art, väga eriline kehamassaa¸, mis äratab uusi ja erakordseid naudingu- ja heaolutundeid.

Need toimeained sisaldavad piisavalt koguseid, et muuta kőik meie meeled aktiivseks ja seeläbi jőuda üleva naudingu haripunkti.

Selle őli peamised koostisosad on Muira Puama ja Epimedium ning vanilje.

  • 100 ml mahuti

Lühike ajalugu Muira Puamast, see on pőősas, mis kasvab Brasiilia Amazonase piirkonnas. On kaks sorti, P. Olacoides, mis sisaldab kőrget lupeoli taset. Ja Brasiilia variant, mida peetakse kőrge afrodisiaakumi ja seksuaalse toonikumi vőimuga. Selle taime mőju on libiido suurendamine, tundmused nahas ja suguelundites, väsimusevastased ja toniseerivad omadused.

Lühike ajalugu Epidemiumist. See taim kasvab Aasias, seda on traditsiooniliselt kasutatud seksuaalsete düsfunktsioonide toonimiseks ja reguleerimiseks. Suurendab testosterooni taset ja laiendab veresooni vereringe aktiveerimiseks

14 Tooted