KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO
  • SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO

SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO

27,12 €
SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO
SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO

SHUNGA - EROTILINE MASSAAŽIÕLI LIBIIDO

27,12 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Premiumne sensuaalne massaažiõli ORIENTAALSE päritoluga kõrge kvaliteediga, koosneb segu magusmandli, viinamarjaseemne, seesami, avokaado, puhta Ylang-Ylangi ja Yohime eeterlikest õlidest.

Sensuaalne aroom EKSOOTILISTEST PUUVILJADEST, stimuleerib kõiki meeli, eriti valitud oma pehmuse tõttu nahale kandmisel, jätmata rasvast tunnet.

Taaskasutades iidset tuhandeaastast traditsiooni, libistate selle absoluutselt õrna õliga fantastiliselt üle oma armastaja keha, tekitades AFRODISIAAKUMI tunnet.

Dermatoloogiliselt testitud, ei tekita allergilisi reaktsioone ja on täiesti nahale ohutu.

  • 240 ml läbipaistev pakend.

Shunga on maailma juhtiv erootikakosmeetika tootja, selle looduslikud koostisosad koos aktiivsete koostisosadega annavad suurepärase tulemuse

Shunga erootilisse maailma sisenemine on reis minevikku. Otsetõlkes tähendab Shunga "kevadist kujutist", õrn viis öelda seksuaalsete suhete kohta inimeste vahel.

Seda sõna kasutati Jaapani erootiliste maalide tähistamiseks 16., 17. ja 18. sajandil, tüüpi nimega ukiyo-e, mis ei olnud midagi muud kui puidust või pergamentist tööd sensuaalsete stseenide ja lihaliku armastuse episoodidega, alati suure hoole ja hea maitsega koostatud.

Shunga kunst, kuigi sajandeid peidus, märkis Jaapani keskklassi pornograafilise tööstuse algust ja teenis põlvkondadele haridust paljude perede poegadele ja tütardele.

SHUNGA OILS
50 Tooted