KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
  • −10%
SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+
  • SATISFYER CURVY 2+

SATISFYER CURVY 2+

63,48 € 70,53 € Salvesta 10%
SATISFYER CURVY 2+
SATISFYER CURVY 2+

SATISFYER CURVY 2+

63,48 € 70,53 € Salvesta 10%
Värvus :
Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
No product available!

Toode erinevate valikutega

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

SATISFYER 'CURVY 2+'

See, mis algas kunagi Eeva keelatud õuna hammustuse paradiisiga, kulmineerub nüüd tänu Satisfyerile uue Curvy 2+ -ga, magusa patuga ekstra klassi!

KLIITORI ORGAASMID SURVE LAINETE + VIBRATSIOONIGA

See ergonoomiliselt kõver naiselik armuke sobib ideaalselt teie kätte ja hoolitseb teie naha eest sileda pinnaga, mis on valmistatud meditsiinilisest silikoonist. Kuid mitte ainult selle nõtke disaini poolest, vaid ka selle kontaktivaba surve lainete stimulatsiooni ja vibratsioonirakenduse pea kombinatsioon viib teid paradiisi kõrgpunkti.

Kellel on midagi sellisega madu vaja? Unustamatud kliitororgasmid: Piiblis sellest midagi ei leidu, kuid Satisfyer kirjutab tõelise loo rahuldatud naistest üle maailma: kontaktivabad surve lainete impulsid ahvatlevad teie kliitorit sügavate närvilõpmeteni Lisaks tagab ülaosas olev rõngas vibratsioonid. Nupuvajutusega otse mänguasjal (nagu programm) või rakenduse kaudu (isegi oma loomingu) saate mõlemat funktsiooni eraldi juhtida ja neid omavahel lõbusalt kombineerida. JUMAL ÕNNISTAGU!!

ANDKE TALLE VÕIMU!

Teie mänguasi on varustatud sisseehitatud akudega ja on seetõttu keskkonnasõbralikult laetav. Vajadusel saab kaasasolevat USB magnetlaadimiskaablit täiendada standardse 5V voolupistikuga.

MATERJAL JA HOOLDUS

See on veekindel ja valmistatud siidiselt siledast meditsiinilisest silikoonist, mis libiseb äärmiselt kergelt ja neelab kehasoojust kiiresti. Mänguasi saab hõlpsalt puhastada veidi seebiga sooja vee all. Veelgi põhjalikuma hügieeni tagamiseks võite desinfitseeriva mänguasjapuhastajaga kasutada ideaalis Satisfyeri täiuslikult koordineeritud desinfitseerimisspreid. Maksimaalse naudingu saavutamiseks kasutage alati oma mänguasja koos ühe Satisfyeri veepõhise libestiga, mis sobib ideaalselt tootega.

Need on saadaval klassikalises, siidis ja soojas versioonis. Veepõhine veganikoostis kaitseb materjali ja hoiab teie mänguasja pinda ilusa ja siledana.

SATISFYERI BRÄND

Satisfyer: palju rohkem kui Saksamaa bränd! Kõik algas kliitori kontaktivaba stimuleerimisega tänu innovaatilisele ja patenteeritud surve lainetehnoloogiale. Vahepeal rikastab maailma juhtiv seksuaalse heaolu bränd rohkem kui 25 000 000 miljonit naist, meest ja paari rohkem kui 100 riigis laia tootevaliku, samuti alati uute ja kaasaegsete ideedega. Tehnoloogiate kvaliteedifunktsioonid nagu kvaliteetne silikoon, 15-aastane garantii, õhukindel töötlus ja võimsad mootorid, edukas Saksa bränd on alati valmis tehnoloogiat erakordse disainiga oma toodetes ühendama. Viimase 3 aasta jooksul on Satisfyer võitnud üle 140 rahvusvahelise disainiauhinna nagu ükski teine ettevõte.

0 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Laetav
Veekindel
Juhtimisseadme
Mobiilirakendus