KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE
  • HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE
  • HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE
  • HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE
  • HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE
  • HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE

HUULED STIIL SHIA MUST PUNANE

36,28 €
HUULED STIIL SHIA MUST PUNANE
HUULED STIIL SHIA MUST  PUNANE

HUULED STIIL SHIA MUST PUNANE

36,28 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Nüüd on turule toodud LYPS STIYLE kaubamärk kvaliteetse huulepulga vibraatoriga, millel on 10 uskumatut vibratsioonire¸iimi, mähitud pehmesse ja siidisesse allergiavabasse silikooni. Nüüd ei ole huulepulk mitte ainult naiselikkuse sümbol, vaid ka naudingu, evolutsiooni ja ajaloo sümbol. Naised on pőhjustanud vabanemise ja vabaduse, kőige elu naudingu, STYLE stiilis. See inspireerib naiste huulepulkade ajaloos ning austades selle 100-aastast ajalugu, müüakse täna parimaid vibreerivaid huulepulki naistele!

  • Allergiavaba silikoon
  • Laetav USB-kaabel kaasas
  • 10 vibratsioonimustrit
  • 1 mootor
  • Vőimas ja vaikne
  • Litiumioonaku
  • Lihtne puhastada

Kuigi selle loomine vőib olla veelgi vanem, kui vőtta arvesse Egiptuse ja Kreeka kultuurides kasutatavaid pigmente, vastab tekst ja teadmine selle esimesele sajandile ning püsib endiselt keeruka naiselikkuse sümbolina.
Kas on naist, kes ei kanna oma rahakotis huulepulka? Vőib-olla on, kuigi ei saa eitada, et see element on naiseliku ilu sümbol ja popkultuuri ikoon. Labor tähistab 100 aastat ja jääb maailmas peaaegu 1 miljardi müüdud üksusega endiselt müüdavaimaks meigitooteiks.

Huule ajalugu vőib olla veelgi vanem, kui arvestada naiste esmase meigi ajalugu antiikajal. Egiptuse osas toimisid mőned looduslikud pigmendid praeguse meigi alusena. Vőrgud sulandusid andma värve, mida kasutatakse silmade ja suu jaoks, kuid alguses lubati neid ainult aristokraatlikule sotsiaalklassile. (Lugege ka: Mis juhtub, kui naised tahavad meiki teha?)

Kreekas maalisid naised muutuste ajal oma huuled, et näidata, et nad on prostituudid, samas kui Roomas said nad kőrgklassi daamideks.


Antiiksed vaaraod ja kuningad tegid samuti meiki, kuigi see fakt oli kaugel iseteadvusest, sest nende jaoks oli meik seotud hingedele eraldumise ja ravimite omadustega. Näiteks omistasid nad omadusi kurja silma eemaldamiseks vői oma esivanemate tugevuse esindamiseks.
Kuid revolutsioon saabub 1915. aastal Ameerika tootja Maurice Levy käe läbi. Ideega hőlbustada pealekandmist ja eemaldada vajadus harja järele - mis paradoksaalsel kombel tuleb tänapäeval moes tagasi -, mőtles Levy ja teised tootjad, et lahendus oleks lihtsam ja hügieenilisem esitus.

Pärast paljusid katsetusi lői Levy baarikujulise palsami, algul natuke ebastabiilse, kuid mis hiljem muutus tooteks, mida täna näeme. Lühidalt öeldes mőtles ta välja huulepulga, mis oli kinnitatud platvormile - mis libises huulepulga kandmisel - ja mis oli metallist torus kaanega. Sel viisil sai baarist korduvkasutatav.
Voilŕ, midagi nii lihtsat on tänapäeval ikka veel parim toode ja keerukas naiselikkuse sümbol. Enamiku poolt armastatud, kuid kőige radikaalsema poolt kriitika all, kes peavad teda rőhuvaks, macho, provokatiivseks ja äärmiselt seksuaalseks objektiks, jääb huulepulk siiski iluturule.
"Huulepulk tajutakse tarbimisobjektina ja isikliku korrastamise vahendina, mis on aktsepteeritud keskkonnas, kus soovitakse kaasaegsust ja elueesmärgina domineerib professionaalne edu (...) Kuid me ei tohiks unustada meigi esmast funktsiooni, ja see on visuaalse illusiooni loomine.

See muudab nägu ajutiselt ja seega ka seda, kuidas selle kasutajad teiste ees ilmuvad ", nagu kirjeldab Peruu Katoliku Ülikooli uuring nimega 'Huulepulk: identiteet, esitus ja naiselikkuse kogemused'.

-Kirepunane-

See uurimus viitab ka sellele, et teatud värvid rőhutavad neid macho tavasid. Huulte punase värvi on alati olnud eminentselt seksuaalne konnotatsioon.

"Feminilisuse tunnuseid vőib alahinnata, kuid need sisaldavad diskursse ja teadmisi, mis räägivad meile mitte ainult sellest, mis tähendab ühiskonnas naise olemist, vaid ka sellest, mida tähendab saavutada teatud ideaalne kujutis." Kosmeetikatööstus mängib nende sümbolväärtustega , märgib tekst.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Metall
Silikoon
Omadused
Anti-allergiline
Laetav
Veekindel