KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC
  • ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC

ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC

25,16 €
ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC
ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC

ONAGRA ORGASM TŐHUSTAJA NAISTELE 50 CC

25,16 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Őhtu-primula on erutav kasutamiseks naise intiimseks massaa¸iks, see suurendab naudingut ja orgasmi ning kui seda kantakse intiimsele alale, pakub naistele rohkem tundlikkust, sensuaalsust, hőlbustades ja pikendades naudingu aega.

See uus valem tagab suurema pehmuse ja märkimisväärse libisemise, samal ajal parandades teie kőige intiimsema piirkonna hooldust. Selle soojendav ja jahutav mőju täiendatakse meeldiva kihelustundega intensiivse naudingu saavutamiseks.

  • Arginiin, mis toimib vasodilataatorina, suurendades tundlikkust. See on kohest toimet. See on aminohape, mis osaleb naise keha mőnes funktsioonis, rőhutades selle aphrodisiac efekte, mis parandavad märgatavalt seksuaalset iha. Samuti osaleb arginiin klitorise erektsioonis esimeses faasis. Väga soovitatav olukordades, kus soovite saavutada tőelise kliimaksi ja meeldiva seksuaalsuhte näidustatud intiimseks massaa¸iks ja eriti frigiditeedi, seksuaalse apaatiaga, ebamugavate ja ebameeldivate penetratsioonide korral, ning igas olukorras, kus soovite seksuaalset naudingut suurendada ja suurendada.
  • Őhtu-primula őli ekstrakt sisaldab gammalinoleet (PEG1), mis soodustab prostaglandiinide tootmist ja toimib veresoonte laienemisel, mille tegevus on hädavajalik klitori hea erektsiooni saavutamiseks. Aloe Babadensis: tagab suurema hoolitsuse ja pehmuse naiseliku intiimse piirkonna jaoks.
  • Mentool: pakub värskust ja analgeetilist toimet limaskestadele
  • Kamper: külma-kuuma efekti täiendab meeldiv kihelustunne intensiivse naudingu saavutamiseks kohe.
  • Kasutamine: Kandke piisavalt geeli piirkonnale, eelnevalt puhastatud, tehes samal ajal kerge ja pehme massaa¸i, kuni tunnete end mugavalt ja meeldiva kihelustundega.
  • Valmistage piirkond ette ja tingimustage see massaa¸ide soodustamiseks vedeliku ringlusele see on intensiivistav, libisev ja pehmendav. On välispidiseks kasutamiseks see pole mürgine, seega saab seda kasutada koguses ja sageduses vastavalt teie vajadustele.
  • 50 ml
50 Tooted