KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- LIBLIKA NIPPKLAMPID
  • - LIBLIKA NIPPKLAMPID
  • - LIBLIKA NIPPKLAMPID

- LIBLIKA NIPPKLAMPID

- LIBLIKA NIPPKLAMPID
- LIBLIKA NIPPKLAMPID

- LIBLIKA NIPPKLAMPID

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 7 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Tehke oma nibud rőőmust kőrgeks nende liblikaklambritega algajatele.

Valmistatud vastupidavatest metallklambritest ja kaetud pehmete kummikatetega, on need klambrid ideaalsed nii algajatele kui ka fetiihuvilistele.

Nibule avaldatava rőhu hulka saab reguleerida keerates kruvi, samal ajal kui liblikad pakuvad igas liigutuses peent stimulatsiooni.

 

TEHNILISED ANDMED:

  • Materjal: Metall  Plastik  Kumm

 

Viimase 20 aasta jooksul on Pipedream Products loonud ja arendanud mőned maailma enimmüüdud uudsed tooted. Nende hulka kuuluvad realistlikud mänguasjad ja vibratsioonid, aga ka lai valik naljakaid, losjoone, fetii esemeid ja kingitusi. Pipedream on 1973. aastal asutatud Ameerika bränd, millel ei ole vaja palju tutvustusi, rohkem kui 40 aastat erootiliste mänguasjade sektoris, praegu on see suurim erootiliste toodete tootja maailmas, hőivates mitte ainult esikohta tootmises, vaid ka müügis, peakorter asub Californias. Pioneerirollis BDSM-toodete turundamisel, tegelikult on nad müüginumbri 1 bränd tutvustavate toodete müügis. Pipedream hőlmab rohkem kui 35 erootilist brändi ja on kogunud üle 70 auhinna oma kvaliteedi ja innovatsiooni eest.

7 Tooted

Andmed

Materjal
Metall