KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
EREKTSIOONI TUGEVUSGEEL 6 X 4 ML
  • EREKTSIOONI TUGEVUSGEEL 6 X 4 ML

EREKTSIOONI TUGEVUSGEEL 6 X 4 ML

15,12 €
PAKEND SAADAVAL: /fr/en/de/es/
EREKTSIOONI TUGEVUSGEEL 6 X 4 ML

EREKTSIOONI TUGEVUSGEEL 6 X 4 ML

15,12 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 24 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Erektsiooni tugevdav geel, osa meie XPOWER tootevalikust, on kiire ja väga efektiivne geel, mis stimuleerib erektsiooni. Tehke intiimsemaks see kiire toimega tugevdav geel veel kővema peenise ja rahuldustpakkuvamate seksuaalsuhete jaoks.

Erektsiooni tugevdava geeli kasutamine on lihtne, saate seda rakendada vaid hetked enne soovitud efekti. Lisaks on see praktilises taskuformaadis: saate seda kaasas kanda kőikjal ja alati olla valmis.

Looduslikud koostisosad nagu cayenne'i pipar ja päevalilleseemned soodustavad teie vereringet ja parandavad teie erektsiooni. Erektsiooni tugevdav geel on täiuslik liitlane erektsioonide tugevdamiseks. Söödav ja ühildub kondoomidega, muutes selle kasutamise veelgi praktilisemaks ja turvalisemaks.

  • Tugevdab erektsiooni
  • Praktilised reisipakendid

Esiletőstmised:

  • Erektsiooni tugevdav geel on ideaalne meestele, kes soovivad parandada ja stimuleerida oma erektsiooni. See aitab saavutada veelgi kővemat ja kiiremat erektsiooni ning suurendab seeläbi seksuaalset naudingut.
  • Cayenne'i pipar suurendab vereringet ja stimuleerib erektsiooni ning päevalilleseemned suurendavad seda stimuleerivat efekti.

Kasutusjuhend:

  • Kandke geel peenisele enne vahekorda ja masseerige, kuni see imendub. Enne kasutamist testige nahatundlikkust, kandes veidi geeli oma käsivarrele. Allergilise reaktsiooni korral lőpetage kasutamine. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Hoidke jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Söödav, saab kasutada kondoomidega ohutult.

Netomaht: 6 pakki, 4 ml igaüks

XPOWER
24 Tooted