KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
MOQ 45 - BRUMA PREMIUM MASSAAŽI KUUM ÕLI MAASIKAS 3 IN 1 - 100 ML
  • MOQ 45 - BRUMA PREMIUM MASSAAŽI KUUM ÕLI MAASIKAS 3 IN 1 - 100 ML

MOQ 45 - BRUMA PREMIUM MASSAAŽI KUUM ÕLI MAASIKAS 3 IN 1 - 100 ML

678,55 €
PAKEND SAADAVAL: /es/en/fr/de/pt/it/ro/el/ru/hu/
MOQ 45 - BRUMA PREMIUM MASSAAŽI KUUM ÕLI MAASIKAS 3 IN 1 - 100 ML

MOQ 45 - BRUMA PREMIUM MASSAAŽI KUUM ÕLI MAASIKAS 3 IN 1 - 100 ML

678,55 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

KARP 45 ÜHIKKU

 

BRUMA kaubamärgi Premium Heat Effect Massage Oil nätsu maitse on tõeline pärl heaolu ja intiimsuse maailmas. See suurepärane toode, esitletud elegantses 100 ml mahutis, on loodud pakkuma ainulaadset ja sensuaalset kogemust, pakkudes lõõgastavat ja stimuleerivat massaaži koos soojust puudutava aistingu lisamisega, mis teeb selle veelgi erilisemaks. Siin on üksikasjalikult välja töötatud esiletõstud:

  • Soojendav efekt: MIST Massage Oil on tõeline lõõgastav ravi. Selle ainulaadne valem soojeneb õrnalt naha puudutamisel, tekitades sooja aistingut, mis aitab leevendada lihastes kogunenud pinget ja stressi. See soojusefekt on ideaalne intiimseks või lõõgastavaks massaažiks.
  • 3 ühes: Mitmekülgsus igas tilgas: See õli pole lihtsalt massaažiõli see on mitmekülgne ja multifunktsionaalne toode. Seda saab kasutada massaažiõlina, intiimse libestina ja kehaõlina, et hoida nahk pehme ja niisutatud. See muudab selle täielikuks valikuks intiimsuse ja heaolu parandamiseks.
  • Maitsvad maitsed: BRUMA pakub erinevates versioonides mitmekesist maitsevalikut, võimaldades paaridel avastada ja nautida unikaalseid kogemusi. Alates eksootilistest lõhnadest kuni värskendavate maitseteni lisab see õli kogemusele lisasensoorset puudutust.
  • Kvaliteetsed koostisosad: See õli on formuleeritud kõrgekvaliteediliste koostisosadega. See on täielikult gluteeni, parabeenide, suhkru ja värvaineteta, muutes selle ohutuks valikuks kõikidele nahatüüpidele, isegi kõige tundlikumatele.
  • Vegan ja julmusevaba: BRUMA uhkeldab sellega, et on 100% vegan ja julmusevaba kaubamärk. Loomset päritolu koostisosi ei kasutata ja tootmisel ei tehta mingil hetkel loomkatseid.
  • Lateksiga kokkusobivus: Selle massaažiõli oluline omadus on selle ühilduvus latekskondoomidega, muutes selle ideaalseks paaridele, kes soovivad säilitada turvalisi tavasid ja nautida muretult intiimsust.

Kokkuvõttes on BRUMA Premium Heat Effect Massage Oil kõrgekvaliteediline toode, mis ühendab luksust, ohutust ja mitmekülgsust. Oma lõõgastava soojendava efekti, maitsevaliku mitmekesisuse ja pühendumisega tervisele ja jätkusuutlikkusele on see massaažiõli ideaalne valik paaridele, kes soovivad tõsta oma intiimset kogemust ja lõõgastuda maksimaalselt.

ARBADENSI LEHEMÄHUKA PULBER, MALTODEKSTRIIN.

2 Tooted