KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML
  • AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML

AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML

14,09 €
AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML
AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML

AMOREANE - MASSAAŽIKÜÜNAL VIRSIK 30 ML

14,09 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 37 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Peach Massage Candle. Meie käsitsi valmistatud massaažiküünal pakub soojendavat ja sensuaalset atmosfääri teie intiimseteks hetkedeks.

Alustage küünla süütamisega 10 minutit enne massaaži, kuni vaha muutub vedelaks kogu pinnal. Seejärel puhuge küünal välja ja valage õli aeglaselt peopesale - see ei põle. Kandke seda kehale ja alustage massaaži.

Tõstke oma enesehoolduse hetked luksuslikuks kogemuseks meie suurepäraste massaažiküünaldega, mis on rikastatud mitmesuguste lummavate aroomidega, mis äratavad teie meeled ja pakuvad ainulaadset meelteindu. Need küünlad muudavad teie ruumi mitte ainult valgustades, vaid muutuvad heaoluallikaks, mis ühendab valguse pehmuse hoolikalt valitud eeterlike õlide rikkusega, et pakkuda unustamatut massaažikogemust.

Iga küünal on loodud pakkuma ainulaadset lõhna, mis kohandub teie meeleolude ja eelistustega. Alates lillelistest ja lõõgastavatest nootidest, mis viivad teid kevade keskele aeda, kuni soojade ja embavate lõhnadeni, mis loovad hubase tunde, pakub iga küünal lõhnalist teekonda, mis täiendab massaažikogemust.

Massaažiküünlad on formuleeritud spetsiaalsete vahade ja eeterlike õlide segudega, mis sulavad soojas, nahasõbralikus temperatuuris. Süüdatuna muutub küünal soojaks, siidiseks õliks, mis on valmis nahale kandmiseks. See massaažiõli, rikastatud küünla vastupandamatute lõhnadega, loob sensuaalse ja lõõgastava massaažikogemuse, mis elustab nii keha kui meelt.

Kogege sooja õli pehmust, samal ajal kui lõhnad ümbritsevad teie keha, luues lõõgastava ja heaolutunde atmosfääri. Iga küünal on loodud detailidele tähelepanu pööramiseks, alates eeterlike õlide valikust kuni põlemise kestuseni, et tagada massaažikogemus, mis sobib teie vajadustele ja soovidele.< /p>

 

OMADUSED:

  • Kaal: 30 g
  • Sisu: 30 ml
  • Kasutamise aeg: 5-6 tundi
  • Valmistatud Hispaanias
37 Tooted