KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO
  • ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO

ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO

ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO
ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO

ANAL FANTASY ELITE COLLECTION KAUGJUHTIMISEGA P-SPOT PRO

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 3 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kui soovite viia oma anaalse mängu järgmisele tasemele, on Anal Fantasy® Elite Collection kõrgekvaliteediline valik kõrgekvaliteedilise anaalse ärrituse ja eesnäärme mängu jaoks. Valmistatud meie ülalahjendatud Elite Silicone™-st on Elite Collection kehasõbralik, ftalaadivaba, lateksivaba ja loodud intensiivseks mängimiseks. Kasutades uusimat USB-laetavat tehnoloogiat, on Elite Collection pistikud ja sondid ergonoomiliselt kujundatud maksimaalse mugavuse ja garanteeritud rahulolu tagamiseks. Sobib suurepäraselt igale soole, unisex-kollektsioon on pakitud hämmastavate funktsioonidega, mis pakuvad uskumatuid naudinguid ja plahvatuslikke tulemusi!

  • Ülalahjendatud Elite Silicone - uskumatult sile, kehasõbralik, ftalaadivaba, lateksivaba ja soojeneb kehatemperatuurile.
  • USB-laetav - valmis, kui sina oled! Lihtne ja mugavalt laetav, pakkudes tunde naudingut.
  • Reguleeritav ots - õige nurga saavutamiseks iga kord.
  • 9 funktsiooni + 2 mootorit - vibratsioon, pulsatsioon, eskalatsioon - on palju võimalusi võimsaks naudinguks.
  • Juhtmevaba pult - opereerige lihtsalt oma P-Spot Pro'd nupuvajutusega, kasutades kaugjuhtimispulti või ilma selleta.
  • Pikkus: 5,6 tolli - (142 mm)
  • Laius: 3,4 tolli - (86 mm)
  • Sisestatav pikkus: 4,3 tolli - (109 mm)
  • Kaal: 4 untsi (113,4 grammi)
  • Ftalaadivaba
  • Veekindel

Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro pakub täielikku sensoorset kogemust kahe võimsa mootori abil, mida saab juhtida juhtmevaba pulti kasutades. Ideaalselt paigutatud mootorid pakuvad otsest stimulatsiooni nii eesnäärmele kui ka perineumile, ja kaugjuhtimispult võimaldab teil või teie partneril lihtsalt läbi liikuda kõigi 9 vibratsioonimustrite. Ergonoomiline disain ja õmblusteta silikoon võimaldavad pikaaegset kandmist nii iseseisvate sessioonide kui ka partnerimängude ajal.

Nutikalt kõverdatud, et kohaneda teie keha kontuuridega ja tabada kõiki õigeid kohti, P-Spot Pro painduv ots ja võimsad Jaapani mootorid pakuvad samaaegset stimulatsiooni ja plahvatuslikke tulemusi. P-Spot Pro saab kasutada koos või ilma puldita, vajutades toitenuppu allosas ja liikudes läbi 9 pulsatsioonimustri. Loodud pakkuma intensiivseid eesnäärmeorgasme - ergonoomiline disain pakub otsest eesnäärme ja perineumi stimulatsiooni.

Hooldusjuhised:

  • Laetav kaasasoleva USB-kaabliga. Pärast lõbu on lihtne puhastada Refresh Toy Cleaneri ja sooja veega. Et säilitada Anal Fantasy Elite P-Spot Pro juhtmevaba pulti aku, veenduge, et see oleks pärast iga kasutuskorda välja lülitatud.

Kasutusjuhend:

  • Teie Anal Fantasy Elite P-Spot Pro saab kasutada koos või ilma juhtmevaba pultita. Samm 1: Vajutage ja hoidke all nuppu Anal Fantasy Elite P-Spot Pro'l sisse lülitamiseks. Toite sisselülitamisel vilgub toitenupp siniselt. Samm 2: Vajutage ja vabastage toitenupp, et liikuda läbi 9 funktsiooni. Kui kasutate juhtmevaba pultiga, vajutage ja hoidke all kaugjuhtimispuldil toitenuppu sisselülitamiseks. Jätkake kaugjuhtimispuldil toitenupu vajutamist, et liikuda läbi 9 funktsiooni. Samm 3: Mõlema üksuse, nii Anal Fantasy Elite P-Spot Pro kui ka juhtmevaba puldi väljalülitamiseks vajutage ja hoidke all toitenuppe, kuni sinine tuli kustub.

HOIATUS:

  • Aku kasutusaja pikendamiseks vajutage alati mõlemal, nii puldil kui ka P-Spot Pro-l, toitenuppu, kuni mõlemad sinised tuled kustuvad. Kui puldil või P-Spot Pro-l on ooteolekus, tühjenevad patareid.

 

3 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Laetav
Lateksivaba
Phalatosevaba
Veekindel
Juhtimisseadme
Juhtmevaba
Muud