KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS
  • GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS

GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS

120,99 €
GVIBE GBALLS 3 APP KAUGJUHITAVAD KEGELI KUULID
GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS

GVIBE GBALLS 3 APP REMOTE CONTROL KEGEL BALLS

120,99 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
Otsas

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Gvibe Gballs 3 on edasijõudnud ja täiustatud isiklik lihaste treener, mida saab juhtida nutitelefoni abil. Kegeli treening Gballs 3-ga on lihtne, vaevatu ja mänguline. Te ei pea sellele palju aega kulutama, vaid pool tundi päevas ja 3-4 nädala pärast võite näha tegelikke muutusi. Gballs 3 pakub seda, mida tavalised tupekuulid ei tee - tagasisidet, aidates teil aru saada, mida teha oma kegeli lihastega ja kuidas seda teha.

Miks on Gballs 3 parem kui Gballs 2?

  1. Parandatud efektiivsus. Gballs 2 võis sügavale liikuda üles või alla, nii et võtmemuusikud ei tabanud seadme andureid, katkestades seeläbi õige treeningu. Gballs 3-l on nüüd pehme ja paindlik jalg, hoides simulaatorit õiges kohas - õiged lihased puutuvad alati anduritega kokku.
  2. Tundlikumad andurid. Andurid on selle simulaatori võtmeomadus, kui lihaseid pigistate - andurid tunnevad seda ja annavad tagasisidet vibratsiooni kujul. Gballs 3-l on veelgi suurem tundlikkus, nii et absoluutselt kõik tupeed (kogemustega või ilma) saavad nendega treenida.
  3. Magnetlaadimine. Kui varem olid Gballs 2 Gvibe kollektsioonis "mustad lambad", sest neil oli pistikuga laadimine, siis nüüd saab Gballs 3 laadida oma lemmik Gjacki või Gplugi kaablist. Peate lihtsalt ühendama laadimiskaabli jala külge. Selline laadimisviis tagab treenerile täieliku veekindluse ja maksimaalse vastupidavuse.
  4. Võimsam aku.

Gvibe Gballs 3 on nutitelefoni juhitavad tupekuulid, mille eesmärk on toonida intiimseid lihaseid, parandada tundlikkust ja suurendada seksi naudingut.

Algus on väga lihtne: peate installima oma nutitelefoni Magic Kegel rakenduse (rakendus on tasuta). Lülitage Bluetooth sisse - leidke kuulid - valige kursus (miks soovite võimlemist teha) - alustage treeningut. Gvibe Gballs 3 tupekuulidel on 6 erinevat kursust (programmi): Algajate tase. Mesinädalad. Kavatsen last saada. Noor ema. Lihaste taastamisel. Perenaine. Igal kursusel on kirjeldus, mis aitab teil valida õige teatud eluetapil. Igal tasemel on erinev ettevalmistusaste algajast meistrini. Kursuse valimisel alustate tundi, teid ootab lõbus ja põnev mäng.

Alguses istutate oma "seeme" ja protsessis saate jälgida, kuidas see muutub täisväärtuslikuks puuks. Saate reaalajas jälgida oma lihaste edusamme, need muutuvad tugevamaks, vastupidavamaks ja tundlikumaks. Gballs sisemiste andurite kolm (3) tundlikku rõhku pakuvad teile tagasisidet - pigistate Kegeli kuulid kokku ja simulaator reageerib vibratsiooniga. Rakenduses on häälassistent, kes ütleb teile "mida teha ja kuidas".

Kegeli harjutuste põhimõte põhineb intiimsete lihaste kokkutõmbamisel/relaksatsioonil, rakenduses luuakse teile individuaalne treening, mis vastab teie lihaste toonuse tasemele. Iga treeningu sooritamise eest saate medaleid, auhindu ja edutamisi - see motiveerib teid ja teil pole soovi treeningut pooleli jätta.

Pärast head ja produktiivset treeningut võite end hellitada - pange Gballs3 vibratsioonirežiimi - see mänguasi on lõbuks. Gvibe'i nutitelefoni juhitavad tupekuulid on valmistatud meditsiinilisest hüpoallergilisest esmaklassilisest silikonist, muutes Gballs-3 veelgi paindlikumaks ja õrnemaks. 100% veekindlus võimaldab treenida duši all või vannis. Kegel treener töötab ühe laadimisega kuni 4 tundi.

Tehnilised andmed:

  • Tupekuulid, mida juhitakse nutitelefonist
  • Tundlikud andurid, mis reageerivad lihaste kokkutõmbumisele
  • Individuaalne treeningusüsteem
  • Tasuta Magic Kegel rakendus saadaval IOS-ile ja Androidile (Bluetooth versioon 4.0 ja uuem)
  • 6 erinevat koolitusprogrammi
  • Vibratsioonirežiim, kuukalender jne.
  • töötab ilma nutitelefonita, reageerib vibratsiooniga
  • nähtav progress ja tulemus
  • esmaklassiline silikoon (sobib veepõhistele libestitele)
  • täiesti veekindel (saab kasutada duši all ja vannis)

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Hüpoallergeenne
Veekindel
Juhtimisseadme
Bluetooth
Mobiilirakendus
Muud