KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA
  • - TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA

- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA

55,45 €
- EGG juhtmevaba TEHNOLOOGIA AKVAMARIIN / ROOSA
- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA

- TEHNOLOOGIA Kaugjuhtimispult MUNA MEREVESI / ROOSA

55,45 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

WEARWATCH EGG, Ärge laske end petta selle väikese suurusega, see on loodud teid üllatama. AD EGG on diskreetne, vőimas ja uskumatult sile. See on spetsiaalselt kujundatud teie vulvale, et saaksite mängida selle otsa ja servadega, oma huulte ja naudingupunktidega. Sellel on lisakiht sametist silikooni, mis saab teie kliitori uueks lemmiktekstuuriks, lisaks on see pehme!

See vibraator on valmistatud paindlikust meditsiinilisest silikoonist ja seda saab nahale mugavalt ja pehmelt asetada. Selle seksuaalse heaolu toote eripära on juhtmevaba kaugjuhtimispult, millega saate lihtsalt kontrollida naudingut käekella abil, ilma et peaksite erutuse seisundit katkestama. Saate valida 7 pőneva vibratsiooniprogrammi erineva intensiivsusega.

Omadused:

  • Pehme pulseeriva sagedusega vibraator
  • Meditsiiniline silikoon
  • USB-laetav
  • 7 vibratsioonire¸iimi
  • Iga re¸iimi intensiivsuse juhtimine
  • Kaugjuhtimispult kell WATCHME tehnoloogia abil
  • Täpselt teie naudingupunktide stimuleerimiseks kujundatud
  • Sobib sise- ja välisstimulatsiooniks
  • 100% veekindel lihtsaks puhastamiseks ja kuumemateks vannideks
  • 100% taimetoitlane vibraator

Lubage lubada mänguasju erksates värvides, mis täidavad ka lubadused: innovatsioon, uued kogemused ja rőőm, kas üksi vői paarina. Euroopa elustiili bränd esindab kaasaegseid kontseptsioone ja mänguasju täiskasvanutele, millel on atraktiivsed disainielemendid. Esteetika ja funktsioon käivad siin käsikäes.

WEARWATCH ei taha mitte ainult valmistada lihtsaid seksimänguasju, vaid ka parandada inimsuhte kogemust. Kőrge eesmärk, mida pidevalt saavutatakse. Kőik mänguasjad on kőrge kvaliteediga ja lisavad lőbu ja mitmekesisust igasse öökapi sahtlisse.

OLE ŐNNELIK

Meie mänguasjad on värvilised ja erineva suurusega ning sisaldavad WATCHME tehnoloogiat. Need esindavad vaba, mängulist ja kirglikku seksuaalsust kőigi sugu, soo ja orientatsioonide jaoks, kas nad on üksi, koos, voodis, vannis vői autos. Oluline on end hästi tunda, naerda ja palju lőbu saada!

On palju viise, kuidas erutuda. Sellepärast valime eksklusiivsete mänguasjade valiku! Loodame aidata teil avastada oma soove, muuta harjumusi ja jääda avatuks uutele asjadele. Me toetame seksimänguasju, mis teevad rohkem kui lihtsalt suurepäraseid arvustusi ja teevad inimesed őnnelikuks. Tahame teid rahuldada igas mőttes. Sest elu on liiga lühike, et mitte nautida tőeliselt lőbusat seksi!

4 vőimalikku värvi ja viisi, kuidas neid kombineerida, viivad meie eesmärgini OLE ŐNNELIK, kas lähete jőusaali? Vőtke roosa vői roheline kellakombinatsioon. Kas lähete kinno vői őhtusöögile? Vőtke valge vői musta kellakombinatsioon. Kas ärkate őnnelikult? Valige erksad värvid, kas teil on neutraalne päev? Vőtke valge vői must... Teie tuju määrab seksi lőbu.

MIKS KASUTADA WEARWATCHI?

Anname teile pőhjused, miks me siin oleme ja miks käivitame kaubamärgi kőigile ja kőigile elustiilidele.

Päevast päeva oleme pannud kőik oma teadmised oma toodetesse. WEARWATCH sünnib elu, rőőmu, seksi ja kaasatuse filosoofiast. Kogu meie teadmine, oskused ja kogemused. Meie nimi ütleb kőik: WEARWATCH on sünonüümiks kvaliteetsetele mänguasjadele, mis panevad teid ikka ja jälle tagasi tulema... tagasi tulema rohkem. Selleks teeme alati uusi asju. Őpime, uuendame ja uurime uusi tehnikaid iga päev. Uue mootori vői programmi loomine seisneb őige stimulatsiooni leidmises, et sobituda igasuguse meeleolu, kuumakoha vői kehaga viisil, mis räägib iseenda eest.

Armastame oma tööd, seetőttu peaksite teadma, et WEARWATCH on kokku pandud Sevillas. armastus ja tähelepanu, et kokku panna lőpp-toode, mis jőuab teie kätte. Kőik protsessid, disainitöö, seadmed, tootmine ja positsioneerimine teeme siin ühes kohas, sest see on meie eesmärk, sest armastame oma mänguasjade loomist ja loodame, et armastate neid sama palju kui meie.

Nüüd räägime sellest, mis on uut WEARWATCHis.

WEARWATCH mänguasjades on WATCHME kellatehnoloogia, kell on kaasas ja valmis kasutamiseks koos vői ilma kaugjuhtimispuldita. Kuid mis see tehnoloogia on?

See on nutikas seksikell, mis aitab teil kontrollida WEARWATCH seksimänguasju. Saame need sünkroonida seksimänguasjadega, mis kasutavad watchme tehnoloogiat, et kontrollida meie seksimängu vibratsioone ja funktsioone.

WATCHME kella funktsioonid:

  • Vibratsiooni sisse/välja lülitamine.
  • Vibratsioonire¸iimide muutmine
  • Iga vibratsioonire¸iimi intensiivsuse muutmine.

Kas WEARWATCH mänguasjad on veekindlad?

Jah, muidugi, see on veekindel ja on teie täiuslik kaaslane nii romantilises kuumas vannis kui ka mugavate voodilinade all kodus. Selle lőbusa kaaslase vees olevad vibratsioonid tajutakse paljude paaride poolt eriti intensiivsetena.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Laetav
Veekindel
Juhtimisseadme
Juhtmevaba
Muud