KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele

FUN FACTORY - OCEAN VIBRADOR Rabbit ROSA

0,00 €
FUN FACTORY - OCEAN RBBIT VIBRATOR ROOSA

FUN FACTORY - OCEAN VIBRADOR Rabbit ROSA

0,00 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
Otsas

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Parim küüliku vibraator – selle kumer kuju sobib ideaalselt täpseks G-punkti massaažiks, samal ajal stimuleerib vibraatori põhjas olev väike muhk teie kliitorit: O cean paistab silma väikese ja mitmekülgse vibraatorina, see on ohutu anaalmäng , 100% veekindel ja (d) tagab seksika lõbu reisimisel.

Ocean on ideaalne esimene vibraator! ja meie väike vibraator paistab ka kogenud mänguasjade armastajate seas silma laia erineva vibratsiooni intensiivsuse ja rütmiga (pehmest tugevani). Sametine silikoon äratab õrnad aistingud, samal ajal kui õrnalt kumer ots stimuleerib täpselt G-punkti (või eesnääret). Kas sa ei armasta midagi nii palju kui kliitori vibratsiooni? Just selleks on lühike lainekujuline käsivars mõeldud.

OMADUSED :

  • Mini vibraator
  • Patareid (2 AAA patareid) Patareid ei kuulu komplekti
  • 6 kiirust ja 6 mustrit
  • Mõõdud : Pikkus 11-14,5 cm // Läbimõõt: 2,3-3,1 cm
  • Materjalid : kehale ohutud, mittepoorsed ja hüpoallergeensed materjalid.
  • ohutu anaal
  • Vihmamantel

Kas sa ikka ei tea, mida kingisaaja seksleludest arvab? Siis on alustuseks ideaalne väike vibraator nagu ookean. Lisaks oma diskreetsele suurusele paistab minivibraator silma inspireeriva ja mitmekülgse disaini poolest, mis sobib lugematute mänguideede jaoks, olgu üksi või paarina.


Parim: te ei pea enam kunagi ootama! Kui teil saab keset mängu võimsus tühjaks: sisestage uued patareid ja jätkake! Selle väike vibraator sobib ideaalselt reisimiseks, eriti seikluslike telkimisretkede ajal (ilma toiteallikata!) või jagatud majutuskohtades (ilma privaatsuseta!). Lühidalt: saate igal ajal tähtede all magada, ilma et peaksite tegema ilma oma lemmik-lõbusa aksessuaarita.

OOKEANIGA MÄNGIMISVIISID

  • IDEAALNE ESIMESE VIBRATOR: OCEAN on ideaalne esimene vibraator. Väike, käepärane, kulutõhus ja siiski kvaliteetne
  • Hellitage KLIITORIT : Hellitage kliitorit ja G-punkti erineva intensiivsuse ja vibratsioonirütmidega (pehmest tugevani).
  • AVATUD ROHKEMELE: OCEAN on suurepärane uuendus teie seiklustele ja seda saab hõlpsasti integreerida diskreetse mänguasjana.