KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT
  • PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT
  • PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT

PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT

64,32 €
PAKEND SAADAVAL: /en/de/fr/es/it/nl/
PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT

PEENIS + ERECT 90 KAPSLIT

64,32 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 40 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Penis + Erect tugevdab meeste füüsilist tervist ja suurendab nende seksuaalset jőudu seksuaalse sooritusvőime parandamiseks, tänu koostisosadele nagu Tribulus Terrestris. Need tasakaalustatud tabletid toetavad suguelundite ja hormonaalse tegevuse tervist. Tunne end vitaalsena koos Penis + Erectiga ja koge rohkem seksuaalset vőimsust.

  • Toetab meeste füüsilist tervist seksuaalse jőu suurendamiseks
  • Tribulus Terrestris tugevdab suguelundeid ja hormonaalset tegevust *
  • Calcium aitab normaliseerida energiavahetust
  • Calcium aitab normaliseerida lihaste süsteemi funktsioneerimist

Lisainformatsioon

See on ürtide, mineraalide ja aminohapete baasil valmistatud preparaat. Toidulisandit ei tohiks kasutada mitmekesise ja tasakaalustatud toitumise ning tervisliku eluviisi asendajana. Hoida laste eest kättesaamatus kohas. Hoida kuivas kohas toatemperatuuril.

Sisu

90 tabletti

Kuidas see toimib

Tabletid toetavad meeste füüsilist tervist ja seksuaalset sooritusvőimet tänu looduslikele koostisosadele nagu Tribulus Terrestris, Saw Palmetto, Siberi ¸enenn ja Muira Puama. Tribulus Terrestris taim kasvab peamiselt soojades troopilistes piirkondades üle maailma. Tribulus Terrestris on aastaid kasutatud Aasias ja Bulgaarias mitmesuguste aspektide jaoks. Tribulus Terrestris toetab tervislikke testosterooni tasemeid ja aitab selle hormooni kontsentratsiooni reguleerida. Testosteroon mängib olulist rolli seksuaalsoovi mőjutamisel ja vőib suurendada libiidot. Siberi ¸enenn tugevdab immuunsüsteemi ja aitab rohkem energiat ja vastupidavust genereerida. Muira Puamat on aastaid kasutatud erinevates maades üle maailma seksuaalse ergutiina. Erinevates uuringutes on näidatud, et Muira Puama kasutamine suurendab seksuaalsoovi, suhteid ja fantaasiaid. On näidatud ka suuremat rahulolu seksuaaleluga, soovi intensiivsust, fantaasiaid, vőimet jőuda orgasmideni ja nende intensiivsust. Saw palmetto on ürt, mis avaldab positiivset mőju eesnäärme funktsioonile. Kaltsium on oluline normaalse lihas- ja närvisüsteemi funktsiooni säilitamiseks.

Koostis

Koostis 2 tableti kohta: 400 mg Siberi ¸enenn (Eleutherococcus senticosus), 300 mg Tribulus terrestris, täiteaine: E460, 200 mg L-arginiin**, 150 mg Muira Puama (Ptychopetalum olacoides), 136 mg kaltsiumi (kaltsiumkarbonaat) (17% IR*), paakumisvastane aine: E570, 100 mg Serenoa repens, täiteaine: E466, katteained: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, katteaine: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, paakumisvastased ained: E551, E470b. *RI = Referentskogus. **IR-i pole kehtestatud.

Kasutamine

Vőtke 2 tabletti korraga rohke veega. Ärge vőtke rohkem kui 2 tabletti 24 tunni jooksul. Ärge ületage soovitatud päevadoosi.

* Sellel tootel on silt koos juhistega järgmistes keeltes: /en/de/fr/es/it/nl/

40 Tooted