KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
SECRETPLAY - MONODOOS VABA SEKSISOOV
  • SECRETPLAY - MONODOOS VABA SEKSISOOV

SECRETPLAY - MONODOOS VABA SEKSISOOV

PAKEND SAADAVAL: /en/es/fr/de/it/pt/
SECRETPLAY - MONODOOS VABA SEKSISOOV

SECRETPLAY - MONODOOS VABA SEKSISOOV

Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

Toote minimaalne ostukogus on 2 .

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Liberté on intiimne niisutaja, mis aitab taastada libiidot ja äratab seksuaalset iha, soodustades intiimseid suhteid, muutes need meeldivamaks. Täiuslik kombinatsioon taimsetest koostisosadest (jojoba, õhtune priimula, saialill, nisu idud, vitamiin E) ja Ylang Ylangi eeterlik õli, mis oma afrodisiaakumõhnaga toimib loodusliku deodorandina. Niisutab ja libestab, pakkudes intiimsele piirkonnale pehmust, elastsust, siledust, rahulolu ja heaolu.

KOOSTIS:

Jojoba: Toote alus, kuna see ei oksüdeeru kergesti ega omanda halba lõhna. Kuulus oma paljude kasutusviiside ja nahale pakutavate eeliste poolest. Tuntud kui looduslik vedel kuld. Selle omadused on järgmised: pehmendavad, niisutavad, antioksüdandid ja rahustavad. Loob naha jaoks kaitsev pH-barjääri ning vähendab ceramiidide tõttu niiskuse kadu.

Õhtune priimula: Rikas polüküllastumata oluliste rasvhapete poolest, kuulub Omega 6 rühma. Sisaldab suuri antioksüdantide kontsentratsioone, mis elustavad naharakud, andes sellele värske ja tervisliku välimuse. Pakub leevendust ekseemi, psoriaasi ja roosatõve korral, aidates rahustada sügelevat nahka.
Saialill: Üks kõige näidustatud taimi dermatoloogiliste seisundite leevendamiseks, tänu märkimisväärsele põletikuvastasele, antiseptilisele, viirusevastasele, antibakteriaalsele, spasmolüütilisele, emmenagogue'ile, kolereetilisele, hemorraagilisele ja paranemisaktiivsusele. Aitab taastada kahjustatud ja eriti tundlikku või allergilist nahka.

Nisu idud: Märkimisväärsed oma kõrge E-vitamiini sisalduse poolest, olles seetõttu väga võimas looduslik antioksüdant.

Ylang ylang: Lõõgastavad ja stimuleerivad omadused. Ühelt poolt aitab see lõdvestuda, teisalt parandab selle läbitungiv ja magus lõhn tuju ning aitab stimuleerida positiivseid tundeid. See on ka eeterlik õli, millel on tuntud afrodisiaakumi mõjud. Seda omadust on Aasias, Tahitil või Indias kasutatud sajandeid. Ylang ylangi eeterlik õli on hea tuju, eufooria ja heaolu õli. Indoneesias jagatakse selle lilli pruutpaari voodile nende pulmaööl, sest arvatakse, et sellel on tugevad afrodisiaakumi omadused.

Trühvli ekstrakt: Trühvel vabastab üle saja lenduva ühendi. Üks selle koostisosadest on androstrenool, üks inimeste poolt eritatavatest feromoonidest, millele omistatakse afrodisiaakumi mõjud.

KASUTAMISJUHISED: 50 ml mahuga konteiner "Airless" süsteemiga. Kandke väike kogus intiimsele alale. Sobib igale naisele ja olukorrale: menopaus, ärritus, sügelus, dermatiit jne. Saab kanda mitu korda päevas ja suurendada kogust vajadusel. Soovitame kasutada enne ja pärast vahekorda.

ETTEVAATUSABINÕUD: Kosmeetikatoode ainult väliseks kasutamiseks. Ärge kasutage, kui olete ülitundlik mõne koostisaine suhtes. Ärrituse korral lõpetage kasutamine. Ärge kandke silma piirkonda. Ärge sööge. Hoidke lastele kättesaamatus kohas. Hoida jahedas, kuivas kohas, eemal päikesest.

  • Sahtli formaat
  • Mahutavus: 4 ml
  • Sobib veganitele
  • Ei ole testitud loomadel
  • 100% looduslik
  • Valmistatud Hispaanias
50 Tooted