KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
BURLESQUE PASTIES EHTED MUST
  • BURLESQUE PASTIES EHTED MUST
  • BURLESQUE PASTIES EHTED MUST
  • BURLESQUE PASTIES EHTED MUST

BURLESQUE PASTIES EHTED MUST

BURLESQUE PASTIES EHTED MUST
BURLESQUE PASTIES EHTED MUST

BURLESQUE PASTIES EHTED MUST

Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 23 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Paelad hüpnotiseeriva keerutava liikumisega. Burleski kollektsioon annab palju põhjuseid (südamete võitmiseks)... Kui sulle meeldib end seksikana tunda, armastad Burleski pastakaid. Kanna neid koos oma lemmikpesuga ja tunned soovi ja oled ihaldatud... Va Va Voom! Sisu: iseliimuvad nibukatted paeltega.

Kas sa teadsid, et...

... Pastakaid saab korduvalt kasutada?

... Liim hoiab pastakaid mitu korda kindlalt paigas? Kuid kui märkad, et liim hakkab kaduma, saad seda uuendada, järgides neid praktilisi näpunäiteid:

1. Pese pastakate liimuv pool õrnalt leige seebi ja veega.

2. Lase neil õhu käes kuivada ja pane plastikust katted tagasi.

3. Hoiusta neid originaalkarbis, et hoida neid tolmu- ja kiudainete eest kaitstuna.

... Burleski pastakad taastavad kabaree ja vaudeville-teatri vaimu? Burleski pastakad toovad tagasi nende ööde hiilguse ja elegantsi, et tuua sinu võrgutamisele autentne retrohõng.

... Bijoux Indiscretsi Burleski kollektsioon on lihtsaim ja ahvatlevaim viis muuta end plahvatuslikuks burleskitantsijaks?

... Sensuaalne tants on üks ajatu, lihtne ja efektiivne viis armuda ja fantaseerida koos oma armastajaga?

... Kui on aeg tantsida sensuaalselt, pead meeles pidama mitu asja? Esmalt aitab õige meeleolu loomine sul õigesse meeleolusse saada. Veendu, et valgustus oleks õige, ja mäleta, et mööblit saab hästi kasutada: toolid, ukseraamid või sambad on kõik suurepärased tantsuatribuudid. Lisaks ei pea sul olema baleriini figuuri, su armastaja keskendub tantsule, seega tantsi. Püüa olla graatsiline ja osav oma liigutustes, ära jäta end kinni. Lähenemiseks ole lähedal, aga hoia kaugust, et ta sind ei puudutaks. Mängi oma silmadega, tagades, et ta ei võtaks kunagi pilku sinult. Juuksed ja riided on olulised atribuudid. Alusta juuste üleslöömisega, et saaksid need valla lasta. Sensuaalne tants on kutse ainulaadsele etendusele, veendu, et ta ei jääks sellest ilma!

23 Tooted