KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
  • PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
  • PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
  • PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
  • PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
  • PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER

PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER

118,96 €
PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER
PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER

PDX ELITE VIBRATING ROTO-TEAZER

118,96 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Te pole kunagi kogenud naudingut sellisel viisil! See innovaatiline disain pakub pöörlemist kahes suunas ja 10 vibratsiooni ja pulsatsiooni funktsiooni, pakkudes sadu unikaalseid naudingukombinatsioone. Võimas Jaapani mootor teeb selle masturbatori täielikult automatiseerituks, sõltumatute juhtnuppudega intensiivsuse, suuna ja pöörlemise jaoks.

Pöörlemine, vibratsioon, pulsatsioon - Vibrating Roto-Teazer pakub kõike, mida vajate oma uskumatuimaks masturbeerimiskogemuseks! Täielikult automatiseeritud, Vibrating Roto-Teazer on lõplikult varustatud masturbator, mis teeb kogu töö teie eest ära! Lihtne nupuvajutus ja olete teel meeletu ümbritseva stimulatsiooni poole. Vibrating Roto-Teazeri edasijõudnud pöörlemis- ja vibratsioonimehhanism paneb meeste masturbatsioonile täiesti uue pöörde! Iga varre ringikujulise liikumisega mähitakse superpehme Elite Silicone'iga ümber teie peenis kõige tundlikumad piirkonnad, samal ajal kui ridu tillukesi kiusajaid ärritavad ja hellitavad teie pead, tekitades selgroogu kihelust. Ühendage ahvatlev ringikujuline liikumine 7 põneva pulsatsioonimustriga ja 3 vibratsiooniintensiivsusega, mis ärritavad otseselt teie pead, ning teil on ultimaatne käeshoitav juhtmevaba masturbator. Nautige käed-vabad rahulolu siis, kui soovite, nii kaua kui soovite!

  • Ultra-tugev Jaapani mootor - Kogege lõplikku stimulatsiooni täpselt seal, kus soovite! Juhtige sõltumatut edasi- ja tagasipöördumist punase X vajutusega. Pöörake koos või ilma vibratsioonita, et kohandada oma masturbeerimiskogemust!
  • 7 võimsat vibratsiooni ja pulsatsiooni mustrit - 7 võimsa vibratsiooni ja pulsatsiooni mustrit on lihtne valida nupuvajutusega! Lihtsalt vajutage režiimnuppu mootori sisselülitamiseks ja liikuge vibratsiooni/kiiruse valikute vahel. Vajutage ja hoidke režiimnuppu 3 sekundit, et välja lülitada. Toide: 3 AAA-patareid (ei ole kaasas).
  • Ultra-sile Elite Silicone - See uskumatult innovaatiline disain nõudis parimat saadaolevat materjali! Meie Elite Silicone on tänapäeva turul kõige hügieenilisem ja kehasõbralikum materjal. Selle toote kasutamisel kasutage kindlasti veepõhist kreemi nagu Moist.
  • Hooldusjuhised: Kate on valmistatud Elite Silicone'ist, kõige hügieenilisemast ja kehasõbralikumast saadaolevast materjalist. Pärast lõbu on puhastamine lihtne koos Refresh Toy Cleaneri ja sooja veega. Selle silikoonosa jaoks kasutage kindlasti veepõhist libestit nagu Moist.

Kasutusjuhendid:

  • Vibratsioon - Vajutage režiimnuppu üks kord, et lülitada vibratsioon sisse. Vajutage uuesti vibratsiooni režiimi/kiiruse muutmiseks. Vibratsiooni väljalülitamiseks vajutage ja hoidke režiimnuppu 3 sekundit.
  • Pöörlemine - Vajutage " + " nuppu pöörlemise sisse lülitamiseks. Vajutage " + " nuppu uuesti pöörlemiskiiruse suurendamiseks. Kord sisse lülitatuna vajutage punast X-i, et muuta pöörlemissuunda. Pöörlemise väljalülitamiseks vajutage "- nuppu.

PDX ELITE
1 Ühik

Andmed

Materjal
Silikoon