KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
  • −10%
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

36,26 € 40,28 € Salvesta 10%
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

36,26 € 40,28 € Salvesta 10%
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus
Otsas

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Tere tulemast uude naudingu ajastusse!


IBIZA laetav klitoristimulaator on elegantne ja keerukas seksimänguasi, mis on loodud naudingu ja intiimse rahulolu pakkumiseks. Selle ergonoomiline disain istub mugavalt käes, vőimaldades täpset kontrolli ja lihtsat kasutamist isikliku vői partneristimulatsiooni ajal. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud stimulaatoril on pehme kiht meditsiinilise kvaliteediga silikooni, mis on puudutusel őrn ja kehasőbralik.


Erinevate vibratsioonire¸iimide ja stimulatsioonimustritega pakub see klitoristimulaator väga kohandatavat kogemust. Őrnast vibratsioonist intensiivsemate pulsatatsioonideni kohaneb see mänguasi teie eelistuste ja soovidega igal hetkel. Lisaks kőrvaldab selle laetav funktsioon vajaduse patareide järele, muutes selle keskkonnasőbralikuks ja mugavaks valikuks. Diskreetse korpuse ja vaikse tööga on IBIZA laetav klitoristimulaator ideaalne vőimalus avastada uusi aistinguid ja tősta oma intiimseid hetki kőrgemale tasemele.


 


AASTATEKS NAUDINGUT


  • Tehtud kestma!!

10 TASET


  • Alates pehmetest puudutustest kuni väga pőnevate pulseerimisteni

LOODUD TEIE MUGAVUSEKS


  • Valmistatud ühest tükist silikoonist

100% VEEALUNE


  • Sobib ideaalselt vanni ja dui jaoks

KAUAPÜSIV AKU


  • Rohkem naudingu aega, täielikult laetav (Laadija kaasas)

LISAPEHME SILIKOON


Kvaliteetne silikoon, mis on soe puudutamisel


 


Räägime uuest seksmänguasjade brändist Ibiza.


Lisame Ibizale emotsiooni puudutuse? Ibiza esindab uusi kogemusi, igat detaili hoolt, igat kuju, mootorite tugevust ja selle suurepärast puudutust.


Ibiza koosneb kokku kümnest eksklusiivsest mänguasjast, millel igal ühel on erilised funktsioonid, mis panevad teie kaupluse särama, pöörates tähelepanu tänu oma eksklusiivsele esitlusele.


Kőik mänguasjad on valmistatud esmaklassilisest superpehmest hüpoallergeensest silikoonist, siidjas igas kőveras ja tekstuuris, väga lihtne puhastada ning ebakonkurentsitu puudutus. See on hinnatud parimaks materjaliks seksmänguasjade kasutamiseks tänu sellele, et see lihtsustab libestust, vastupidavust ja muidugi luksuslikku ja suurepärast välimust.


Lisaks silikoonile kaasneb nendega detail heleroosat kullast, kulmineerudes elegantsuse tipptasemes, olles parim ostuvalik ilusa ja luksusliku detaili jaoks paaride vői eriliste kaaslaste vahel. Kümme eksklusiivset mänguasja, millel igal ühel on erilised funktsioonid, mis panevad teie äri särama, pöörates tähelepanu tänu oma eksklusiivsele esitlusele.


Kui räägime transportimise mugavusest ja diskreetsusest, hakkab Ibiza innovaatiliselt alustama, arvestades samuti, et see on väga oluline osa erotilise mänguasja ostmise kogemusest. Kui ostad Ibizalt mänguasja, saad premium-karbist musta transpordikoti, kus leiate mänguasja, laadija ja ühekordse annuse Waterfeel Neutral libesti, et klientide esimene kogemus oleks vőimalikult meeldiv ja saaksid mänguasja diskreetselt kaasa vőtta, kuhu iganes soovid.



"Kui nauding on kahe inimese asi, paraneb kőik." Ibiza mänguasjadel on eriti teie paarina naudinguks mőeldud disain ja neid saab kasutada mängudes nii tema kui ka temaga, samuti peggingus vői kaugjuhitavate munade kasutamisel, mis stimuleerivad naisterahva G-punkti märkamatult, saades seda kasutada erilisel kohtingul, olenemata kohast.


Meie lőppeesmärk selle luksuslike mänguasjade valikuga on teha igaüks, kellel üks neist on, tunda end erilisena, olles hoolikalt uurinud, mida lőppklient vajab, et rahuldada kőiki nende vajadusi ja hoolitseda iga detaili eest, et muuta see parimaks kingituseks, mille saab keegi eriline kätte.

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Hüpoallergeenne
Laetav
Juhtimisseadme
Muud