KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
  • PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

211,44 €
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

211,44 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 32 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Naudi uut BlackSilver™ Drake klitorise imemise stimulaatorit. Saate selle maksimaalse võimsuse saavutada ühe klõpsuga. Mudel on valmistatud silikoonist ja ekstra pehmest ABS-ist, millel on ergonoomiline disain lihtsaks kasutamiseks.

Sinu kliitor uputatakse naudingusse nagu kunagi varem: BlackSilver™ Drake 3! Meie innovaatilise imemistehnoloogiaga jäljendab see klassika uusimat põlvkonda sensuaalset pulsatsiooni.

Miks BlackSilver™ Drake? Anname teile 10 eksklusiivset põhjust, mis panevad teid otsima BlackSilver™ Drake 3

  • Uskumatu võimsus
  • Turul ainulaadne kompaktne suurus, ideaalne kaasavõtmiseks kõikjale, selle kompaktne suurus võimaldab teil seda kanda kotis kontorisse või reisile.
  • Silikoon, mis hoolitseb teie naha eest
  • Ergonoomiline, täiuslik naisele käes hoidmiseks imemise ajal
  • Kiire ja garanteeritud orgasm
  • Testitud 190 erootikasektori professionaalse naise poolt, kes tagavad selle 100% efektiivsuse
  • Silikoonpea, mis stimuleerib kõiki teie meeli
  • Elegantne must värv.

BlackSilver™ Drake: Viib teid taevani ainulaadsete orgasmideni

BlackSilver™ Drake on lõplik seksuaalse heaolu seade, kui tegemist on klitorise stimuleerimisega. Nautige 10 imemisprogrammi koos selle võimsa mootoriga. BlackSilver™ Drake uputab teie keha nende naudingulainetega, luues eriti loomuliku tunde ja võimaldades kristallselgeid orgasme, nagu te pole kunagi varem kogenud. Kas eelistate oma kliitorit hellitada tuttava BlackSilver™ Drake tehnoloogiaga ja täielikult kontaktivabalt?

Mis on teised BlackSilver™ Drake eelised?

BlackSilver™ Drake-l on viimistletud matt disain. Erinevalt eelkäijast on see innovaatiline iminapp valmistatud 100% õmblusteta, nahasõbralikust silikoonist, millel on eriti pehme tunne nahal ja eriti hügieeniline. Selle IPX5 veekindel viimistlus võimaldab teil seda viia duši või vanni juurde ning hõlbustab ka puhastamist sooja veega ja leebelt seebiga. Pärast meeldejäävate kõrgpunktide saavutamist saate lihtsalt laadida vibraatori sisseehitatud akud kaasasoleva USB-laadimiskaabliga.

Puhastamine

Puhastage mänguasi enne ja pärast iga kasutamist põhjalikult sooja vee ja leebelt seebiga.

Hoiustamine

Hoidke oma BlackSilver™ Drake mänguasi tolmuvabas kohas ja hoidke seda eemal teistest materjalidest valmistatud mänguasjadest. Vältige selle jätmist otsese päikesevalguse kätte ja ÄRGE kunagi viige seda äärmuslikku kuumust.

Kasutamisnõuanded

BlackSilver™ Drake soovitab kasutada veepõhiseid libesteid, nagu Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ või Coquette™, et hõlpsalt ja sujuvalt sisestada kõiki silikoonist tooteid. Ärge kasutage silikoonlibesteid, õlisid ega kreeme koos ühegi silikoonist tootega, kuna need võivad toote materjali kahjustada ja piirata selle jõudlust ja eluiga.

3-aastane garantii

See garantii kehtib kõigile BlackSilver™ Drake toodetele, alates nimetatud toote originaalsest ostukuupäevast. See garantii ei kata kahjustusi, mis on põhjustatud väärkasutusest või kasutamisest muul viisil kui toote kasutusjuhendis ettenähtud ja kirjeldatud, normaalsest kulumisest, muutmisest, ebamõistlikust kasutamisest, volitamata teenindusasutuste teenindusest ega patareide või eemaldatavate patareide kadumisest või kahjustumisest.

32 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Veekindel