KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST
  • MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST
  • MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST
  • MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST
  • MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST

MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST

45,36 €
MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST
MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST

MORESSA RONIE KAUGJUHTIMISEGA ANAALSEKS MUST

45,36 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Ronie on kaugjuhitav vibraator, mis stimuleerib kőiki teie anaalseid ja vaginaalseid meeli: elegantne ja lihtne objekt, alati valmis teid rőőmustama märkamata.

Lisage kontod oma armumängudesse ja sukelduge koos Amoressa Ronie helmedesse sensuaalsetesse anaalseikluste universumisse. Kasutage neid kas üksinda mängudes vői lisage need oma naudinguhetkedesse koos kaaslasega: nende sensuaalsete naudingute allikatega veedate suurepärase aja, kuna see sensuaalne paar on tulnud teid ja teie pimedat koobast őnnelikuks tegema.
Ja nagu alati MORESSA puhul, ühendavad vorm ja toimimine, et vőimaldada maksimaalset kontrolli erinevates stimulatsioonire¸iimides.

Tőustva struktuuri ja ümarate otstega on need 5-elementilised ahelad ideaalsed anaalse naudingu avastajatele ja algajatele anaalseksi. Kogege pőnevat kihelust, kui tőmbate ahela pall palli järel välja ja stimuleerite oma tagaukse pőnevalt. Tänu praktilisele kinnitusele saate oma seiklusele täielikult pühenduda.

Nagu kőigi MORESSA naudinguesemete puhul, on Ronie loodud pakkuma intensiivset füüsilist rőőmu ja absoluutset vaimset rahu igas olukorras ja igas olukorras.

Valmistatud meditsiinilisest silikonist, FDA poolt heaks kiidetud ja ftalaadivaba, pakub Ronie pärast vaid 1-tunnist laadimist ligi 1,5 tundi peaaegu hääletut vibratsiooni.
Praktilise kaugjuhtimispuldiga saate vibratsiooni mugavalt juhtida ja otsustada, kes saab otsuseid teha. Mőnede seikluste jaoks jätke käsk oma partnerile/armsamale ja laske tal kontrolli vőtta.

Et saaksite oma uue sőbraga kaua aega nautida, on soovitatav kasutada oma niiskemängudes vesipőhist libestit. See kaitseb materjali ja pind jääb siidiseks. Mänguasja saate väga lihtsalt pesta vee ja őrnatoimelise seebiga. Pőhjalikuma hügieeni tagamiseks kasutage ka spetsiaalset seksilelude desinfitseerimispuhastusvahendit nagu Waterfeel vői Nina kikí mänguasja puhastaja.

o Kőrge jőudlus 7 vibratsioonire¸iimi
o Täislaetav Rohkem vőimsust
o Valmistatud meditsiinilisest silikonist ja ABS-ist: austage oma keha
o Ftalaadivaba
o Vaikne, vähem kui 60 detsibelli.
o Ohutu materjal kehale
o Täislaetav magnetiline USB-iga, laadija kaasas.
o Kategooria IPX7 kastetav / Sobib duiks vői spaaks
o Tagantvalgustatud juhtnupp LED-tuledega
o Sertifikaat FDA poolt heaks kiidetud.
Laadimine
Vibraator on laetav ja vőimaldab mugavat käsitlemist ilma tüütute kaablitega magnetlaadijaga. Enne esimest kasutamist tuleb see täielikult laadida.
Hoiatus: esimene laadimisprotsess vőib kesta kuni kolm tundi.

Kőrvaldamine
Elektroonikaseadmete kőrvaldamist tuleb teha vastavalt Euroopa Liidus ja teistes Euroopa riikides kehtivatele ohtlike jäätmete eeskirjadele vői kohalikele määrustele. Järgige prügi kőrvaldamise eeskirju
Oma riigis ja kahtluse korral küsige oma levitajalt kőrvaldamisvőimaluste kohta.

Sisu
MORESSA toodete kasti avamine on eksklusiivne. Rahulolu on meie eesmärk, seega oleme hoolitsenud igas detaili eest.

  • o Ronie
  • o Magnetiline laadimiskaabel
  • o Kaugjuhtimispult
  • o Kott kasutamise järel hoiustamiseks.
  • o Kasutusjuhend

Moressa on disaini, kvaliteedi ja tehnoloogia poolest viit bränd. Oleme välja töötanud innovaatilise toote ja hellitanud iga tootmisprotsessi parima tulemuse saavutamiseks. Moressa on energiat, jőudu ja garantiid sümboliseeriv märk. Moressa Sextoy ostmisega tundub end peegeldatuna olevat praeguses hetkes. Iga Moressa mänguasi viib teid erinevatele tunnetele. Mugava premium silikooni ja ergonoomiliste disainide abil saavutatud vőitmatus tulemuses.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Laetav
Phalatosevaba
Juhtimisseadme
Muud