KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA
  • - RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA
  • - RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA

- RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA

67,45 €
PUMP ADDICTED - RX5 LÄBIPAISTEV KOOS ENESERAHULDAJAGA
- RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA

- RX5 LÄBIPAISTNE MAASTURBAATORIGA

67,45 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kőik Pump Addicted pumbad on siin, et teid muljet avaldada fantastilise valikuga peenise suurenemise seadmetest!
Pump addicted on parim viis parandada teie seksuaalset sooritust, suurust ja tugevust. Oleme saatnud tootenäidised meestele vanuses 25 kuni 55 aastat, kellel on erektsiooniprobleeme vői lihtsalt soov parandada peenise sooritust ja suurust. Tagasiside oli 100% positiivne, kőik on osutunud turu parimaks tooteks.

Pump Addicted aitab saavutada erektsiooni lihtsamalt, kasutades vaakumsüsteemi, mis pőhjustab vere kontsentreerumist peenises, kui see on endiselt lőtv. Erektsioon saavutatakse ja hoitakse ära mugava ja hermeetilise tihendiga keha pőhjas, otse peenise liitumiskohas häbemeluu külge, tänu millele veri hoitakse pagasiruumis. Manseti abil on tihend kindel, mugav ja kitsas ilma pigistamata.

Lisaks saab kőiki Pumpi tooteid kombineerida Pumpi vibratsioonikuuli käivitamisega, et suurendada naudingu tunnet.

Ja kui see pole veel kőik, saab mőne Pumpi seeria mudeliga kombineerida ka masturbaatori rőőmumansett-varrukat, saadaval kahe suurusega. See suurepärane lisavarustus muudab teie lemmik Pump Addictedi masturbaatoriks, kuid kui see pole piisav, et teha vaakumpeenisest suurus visuaalselt 5 korda suurem, saavutatakse tőesti atraktiivne optiline efekt, kui kasutate Pumpi
Arstid näevad peenise pumbaga ravimist tőhusa ja ökonoomse ravina erektsioonihäirete korral ning nad kinnitavad, et seadmete pikaajaline kasutamine suurendab püsivalt peenise suurust.

PUMP ADDICTEDi valikul on ka teisi eeliseid, nagu ejakulatsiooni viivitus, seksuaalse isu parandamine, testosterooni tőus, raskemate ja kauem kestvate erektsioonide säilitamine ning peenisekoe toetamine pärast eesnäärmeoperatsiooni.

PUMP ADDICTED annab teile koheseid tulemusi!

Tehnilised näitajad Pump Addicted RX3 jaoks

  • Sisestatav pikkus 23 cm
  • Üldine siseläbimőőt 5,5 cm
  • Materjal Abs + Silikoon
  • Veekindel
  • Phalatoseta
  • Koos masturbaatoriga

Teile meeldib end tegevuses näha ja nüüd saate seda teha masturbaatori rőőmumanseti kasutamisel koos oma PUMP ADDICTEDiga! Pöörake tähelepanu sellele, kuidas iga teie peenise sentimeeter tungib sellesse ultrakitsasse läbipaistvasse masturbaatorisse ja olete muutnud oma perverssed fantaasiad rohkem voyeuristlikuks. Teil on tunne, nagu tungiksite pehmesse tuppe vői päraku (mudelist sőltuvalt), ja saate ka jälgida, kuidas läbipaistev masturbaator hellitab oma sisemise tekstuuriga tekitades imemise efekti, suurendades teie stimulatsiooni ja masseerides teie peenist iga tőukega, samas kui sellega valmistatud realistlik materjal (TPE) mähkib iga millimeetri teie peenist nagu tőeline armuke. Armasta seda tuppe, kuni plahvatad, ja siis näe, kuidas su vedelikud sisse voolavad.

  • Kasutades seda koos oma PUMP pumbaga, näete peenist kahekordse suurusega.

Kasutage lisamärgise saamiseks Waterfeel libestit ja pärast selle puhastamist kasutage Waterfeel mänguasja puhastajat sooja veega.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Phalatosevaba
Veekindel