KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
- RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA
  • - RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA
  • - RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA

- RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA

62,45 €
- RX3 LÄBIPAISTE NŐUDMÜÜSIGA
- RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA

- RX3 LÄBIPAISTE NŐUDUHÜSSIGA

62,45 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Kőik Pump Addicted pumbad on siin, et muljet avaldada fantastilise valikuga peenisekasvu seadmetest!
Pump addicted on parim viis parandada oma seksuaalset sooritust, suurust ja tugevust. Oleme saatnud tootenäidiseid meestele vanuses 25 kuni 55 aastat, kellel on erektsiooniprobleeme vői lihtsalt soov suurendada peenise suurust ja sooritust. Tagasiside oli 100% positiivne, kőik on osutunud parimaks tooteks turul.

Pump Addicted aitab saavutada erektsiooni lihtsamal viisil, kasutades vaakumsüsteemi, mis pőhjustab vere kogunemise peenisesse, kui see on endiselt lődvenenud. Erektsioon saavutatakse ja säilitatakse mugava ja hermeetilise tihendi abil keha allosas, otse peenise ühenduskohas häbemeluu külge, tänu millele hoitakse veri tüves. Tänu mansetile on tihend kindel, mugav ja kitsas, ilma pigistamata.

Lisaks saab kőiki Pump tooteid kombineerida Pump vibratsioonimuna käivitamisega, et suurendada naudingu tunnet.

Ja kui see poleks piisav, saab Pumpi seeria mőne mudeliga kombineerida ka mansetiga masturbadora pleasure sleeve, saadaval kahe suurusega, see suurepärane lisavarustus muudab teie lemmik Pump Addicted masturbatoriks, kuid kui see poleks piisavalt, et vakuumpeenise suurus visuaalselt viiega korrutatakse tőeliselt atraktiivse optilise efekti saamiseks, kui kasutate Pumpi
Arstid peavad peenise pumbat tőhusaks ja ökonoomseks raviks erektsioonihäirete korral ning nad kinnitavad, et seadmete pikaajaline kasutamine suurendab peenise suurust püsivalt.

Muud Pump Addictedi valiku eelised on muu hulgas ejakulatsiooni viivitus, seksuaalset isu parandamine, testosterooni eraldumine, kővemate ja kauakestvate erektsioonide säilitamine ning peenisekoe toetamine eesnäärmeoperatsiooni järel.

PUMP ADDICTED annab teile kohest tulemust!

Tehnilised andmed Pump Addicted RX3 kohta

  • Sisestatav pikkus 23 cm
  • Kogu siseläbimőőt 5,5 cm
  • Materjal Abs + silikoon
  • Veekindel
  • Phalatoseta

Teile meeldib end tegevuses näha, ja nüüd saate seda teha masturbatori pleasure Sleeve kasutamisel koos oma PUMP ADDICTED'iga! Pöörake tähelepanu sellele, kuidas iga sentimeeter teie peenisest tungib sellesse ultra-kitsasse läbipaistvasse masturbatorisse, ja olete muutnud oma perverssed fantaasiad voyeuristlikumaks. Saate tunde, nagu tungiksite pehmesse tuppe vői pärakusse (mudelist sőltuvalt), ja saate ka jälgida, kuidas läbipaistev masturbator hellitab oma sisemist tekstuuri luues imemise efekti, suurendades teie stimulatsiooni ja masseerides iga löögiga teie peenist, samal ajal kui sellega valmistatud realistlik materjal (TPE) mässib iga millimeetri teie peenist nagu tőeline armuke. Tehke armastust selle tuppe, kuni plahvatate, ja seejärel vaadake, kuidas teie vedelikud selle sees voolavad.

  • Kasutades seda koos oma PUMP pumba imemisega, näete peenist kahekordselt suurena.
  • Kehtib pumpa PUMP ADDICTED RX 11

Kasutage Waterfeel libestit, kui soovite lisamärgatavat kohtumist, ja Waterfeel mänguasja puhastajat sooja veega, kui olete selle lőpetanud puhastamise.

 

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Phalatosevaba
Veekindel