KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT
  • BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT
  • BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT
  • BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT
  • BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT
  • BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT

BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT

95,77 €
BATHMATE - - VIBE ENDURANCE KIT
BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT

BATHMATE - - VIBE RESISTANCE KIT

95,77 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 3 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Bathmate'i Vibe'i Vastupidavuskomplekt on lõplik meeste sooritusvõime pakett, mis on loodud aitama meestel saavutada uusi kõrgusi seksuaalses vastupidavuses. See edasijõudnutele mõeldud komplekt on metoodiliselt välja töötatud nende vajaduste rahuldamiseks, kes soovivad parandada oma sooritust ja vastupidavust intiimses sfääris. Selles komplektis leiate mitmeid elemente, mis on loodud pakkuma teile unikaalset kogemust.


SISALDAB:



  • Masturbaatorhõlm: Alustades masturbaatorhõlmaga, see innovaatiline osa on valmistatud Bathmate'i siidiselt pehmest silikonist, tagades erakordse mugavuse kasutamisel. Hõlm pole mitte ainult meeldiv puudutusele, vaid on loodud ka täiuslikuks sobimiseks ning pakub intensiivseid aistinguid, mis viivad teid uutele naudingu tasanditele.
  • Eesnäärmestimulaator: See tarvik on hoolikalt kavandatud pakkuma täpseid ja stimuleerivaid aistinguid ühes mehe keha tundlikumas piirkonnas. Selle valmistamisel kasutatud kvaliteetne silikoon tagab naha puudutamisel pehme ja meeldiva tunde, mis lisab teie intiimsetele kogemustele lisakihist rahulolu.
  • Peenise- ja munandirõngas: See rõngas, nagu ka komplekti teised komponendid, on valmistatud samast Bathmate'i eriti libedast silikonist. See rõngas on loodud pakkuma lisatuge peenisele ja munanditele, mis võib aidata kaasa pikemale kestvusele ja intensiivsemale kogemusele seksuaalvahekorras. Lisaks sellele, et see on valmistatud pehmest silikonist, on seda mugav kanda ja seda on lihtne kohandada vastavalt teie isiklikele eelistustele.
  • IPX7 VIBE-tüüpi kuul: Selle komplekti tõeline pärl on 10-käigulise IPX7 VIBE-tüüpi kuuli jõud. See kõrgjõudlusega kuul on Bathmate Vibe'i Vastupidavuse kogemuse süda, võimaldades teil uurida laias valikus vibratsiooni intensiivsusi ja mustreid, et rahuldada teie soove ja vajadusi igas intiimses kohtumises. Tänu sellele erakordsele lisale viiakse seksuaalne vastupidavus järgmisele tasemele.
  • Hoiukarp
  • Libesti

Lühidalt öeldes ei ole Bathmate'i Vibe'i Vastupidavuskomplekt mitte ainult kvaliteetsete intiimtarvikute komplekt, vaid see tähistab ka investeeringut teie seksuaalsesse rahulolusse ja heaolusse. Detailidele tähelepanu pööramisega kavandatud ja kvaliteetsetest materjalidest valmistatud komplekt aitab teil saavutada uusi kõrgusi seksuaalses vastupidavuses ning avastada täiesti uut intiimse naudingu mõõdet. Kõik selle komplekti komponendid on loodud teie mugavuse ja rahulolu silmas pidades ning 10-käiguline kuul tagab, et olete oma kogemuse täielikus kontrollis. Olenemata sellest, kas olete otsimas paremat vastupidavust või olete selles valdkonnas ekspert, pakub Bathmate'i Vibe'i Vastupidavuskomplekt midagi erilist kõigile neile, kes soovivad rikastada oma seksuaalelu.

3 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon