KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
  • PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

19,14 €
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA
PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

PRETSISIOONPUMM EREKTSIOONI TUGEVDAJAGA

19,14 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 50 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Sileda ja järkjärgulise kujuga meie BlackSilver™ Milan Beads™ on ideaalne valik nii algajatele kui ka edasijõudnud mängijatele, kes soovivad avastada anaalse mängu naudinguid. Laske oma soovidel valla pääseda, kui te kogute talle või temale kingitusi see kindlustab teile äärmusliku naudingu.

Miks valida BlackSilver™ Milan Beads™? Anname teile 4 eksklusiivset põhjust, miks otsida just neid anaalkuule, millel on siidine puudutus.

  • Kehasõbralik silikoon
  • Unisex: Seadet saab kasutada kõigi sooliste inimeste poolt
  • Ideaalne kasutamiseks vees.
  • Sobib ideaalselt algajatele ja anaaltreeninguks.

BlackSilver™ Milan Beads™ väga rahuldustpakkuv anaalse mängu algus!

  • Mõõdud: 16,2 cm kogupikkus x 3,2 cm suurim läbimõõt

BlackSilver™ Milan Beads™ on ideaalsed sensuaalseteks tagauksemängudeks: Anaalkuulid tulevad erineva struktuuri ja silikoonist pehme pinnaga komplektina. 5 elemendiga on BlackSilver™ Milan Beads™ ideaalsed kaaslased anaaltreeninguks.

BlackSilver™ Milan Beads™: need on äärmiselt paindlikud ja seetõttu kohanevad ideaalselt teie kehakontuuridega. Praktiline hoidmisalus teeb kasutamise lihtsaks ja tagab ohutu naudingu. Tänu mängulisele väljanägemisele võimaldavad need eriti algajatel alustada anaaltreeningutega.

Millised on anaalmänguasjade muud eelised?

Lisaks nende mitmekülgsetele struktuuridele ja disainidele pakuvad BlackSilver™ Milan Beads™ siidist puudutust. Kehasõbraliku silikooni sile pind on äärmiselt hügieeniline ja kergesti puhastatav, kuna palle kasutatakse anaalselt, soovitatakse enne ja pärast igat kasutuskorda põhjalikku desinfitseerimist Waterfeel™ Desinfitseerimisspreiga. Koostis ühendab materjali ideaalselt. Eriti sabaga mängides on soovitatav kasutada libestit, näiteks Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Coquette™ või Aquatravel™.

Libestid on saadaval klassikalises, siidis ja soojas versioonis ning need on ideaalne täiendus BlackSilver™ga naudingu saamiseks

PUHASTAMINE

  • Puhastage mänguasi enne ja pärast iga kasutuskorda põhjalikult sooja veega ja neutraalse seebiga.

HOIDMINE

  • Hoidke oma BlackSilver™ Milan Beads™ mänguasi tolmuvabas kohas ja eemal muudest materjalidest valmistatud mänguasjadest. Vältige selle jätmine otse päikesevalgusesse ja ÄRGE kunagi jätke seda äärmuslikku kuumusse.

KASUTAMISE NIPID

  • BlackSilver™ Milan Beads™ soovitab kõigi silikoonist toodete lihtsaks ja sujuvaks sisestamiseks kasutada veepõhiseid libesteid, nagu Waterfeel™, Aqua™, Bioaqua™, Aquatravel™ või Coquette™. Ärge kasutage ühegi silikoonist toote juures silikoonil baseeruvaid libesteid, õlisid ega kreeme, kuna need võivad materjali degradeerida ja piirata selle jõudlust ja eluiga.

3 AASTAT GARANTIID

  • See garantii kehtib kõigile BlackSilver™ Milan Beads™ toodetele, alustades sellise toote algsest ostukuupäevast. See garantii ei kata kahjustusi, mis on põhjustatud valest kasutamisest või kasutamisest muul viisil kui toote kasutusjuhendis ettenähtud ja kirjeldatud, normaalsest kulumisest, muutmistest, ebamõistlikust kasutamisest, teenindusest volitamata teenindusasutustes või patareide või eemaldatavate patareide kaotamisest või kahjustamisest.

**Märkus Seda toodet on keelatud müüa mis tahes e-kaubanduse kanalites. Müük on lubatud ainult füüsilistes punktides.

50 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon