KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L
  • ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L
  • ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L

ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L

18,14 €
ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L
ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L

ELUS - ANAALSE RÕÕM MINI PISTIK METALLIKPUNANE SUURUS L

18,14 €
Värvus :
Suurus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 25 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Mini Metallic Anal Plug on pehme ja meeldiv, millel on särav teemant erinevates värvides. Pistikutega saate nautida uusi aistinguid, samal ajal kui alustate imelise anaalmaailmaga tutvumist. Tunnete materjali värskust, mis tasakaalustab teie keha kõrget temperatuuri.

 

Metallist anaalpistik erinevate suurustega on sekslelu, mis on mõeldud anaalse uurimise ja selle erogeense tsooni stimuleerimise jaoks. Selline mänguasi pakub tänu vastupidavatele materjalidele ja võimele kohanduda erinevatele kogemustasemetele ja individuaalsetele eelistustele unikaalset kogemust.

  • Materjal ja konstruktsioon: Metallist anaalpistik on valmistatud metallist. Tavaliselt valmistatud kehasõbralikust roostevabast terasest. See materjal on mitte ainult vastupidav ja vastupidav, vaid võimaldab ka eksperimenteerida erinevate temperatuuridega, kuna seda saab enne kasutamist jahutada või kuumutada, et lisada täiendav sensoorne mõõde.
  • Ergonoomiline kuju: Anaalpistiku kuju on ergonoomiline. Ergonoomiliselt kujundatud, et sobida mugavalt anaalse anatoomiaga. Tavaliselt on sellel koonusekujuline ots lihtsaks sisestamiseks ja järk-järgult laienev keha, mis lõpeb laiema alusega, et vältida mänguasja täielikku sisestamist ja tagada ohutu eemaldamine.
  • Eri suurused: Selles komplektis saadaval olevate suuruste mitmekesisus võimaldab kasutajatel valida soovitud anaalse laienemise ja stimulatsiooni taseme. Väiksemad mudelid sobivad ideaalselt algajatele, samas kui suuremad suurused sobivad kogenenumatele kasutajatele.
  • Turvaline alus: Anaalpistiku alus on oluline ohutuse tagamiseks kasutamise ajal. Tavaliselt on see kujundatud nii, et mänguasi ei saaks täielikult sisestada, vältides seeläbi sisemist kadu. Lisaks on alus tavaliselt lai ja mugav pikaajaliseks kasutamiseks.
  • Hügieen ja hooldus: Metall on kerge puhastada ja desinfitseerida. Seda saab pesta sooja veega ja neutraalse seebiga ning see on ka steriliseerimisega ühilduv. See on oluline hügieeni säilitamiseks ja võimalike infektsioonide ennetamiseks.
  • Määrimisainetega kasutamine: Sisestamise hõlbustamiseks ja mugavuse parandamiseks soovitatakse metallist anaalpistiku kasutamisel kasutada veepõhiseid või silikoonipõhiseid määrdeaineid. See aitab minimeerida hõõrdumist ja võimaldab meeldivamat kogemust.

 

OMADUSED:

  • Värv: Metallpunane
  • Mõõtmed: Pikkus 9 cm / Läbimõõt 4,1 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimulatsioonitsoon: Anaalne
25 Tooted