KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE
  • ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE
  • ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE

ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE

42,27 €
ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE
ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE

ALIVE - OLE WANDER VIBRATOR MASSAGER PURPLE

42,27 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 22 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Be Wanded on mini massager wand, traadita käeshoitav isiklik massager vibratsiooniga, 16 sagedusega massaaž. USB-laetav.

 

Vibratsioonimassager on seade, mis on loodud lõõgastuse ja naudingu pakkumiseks intensiivsete massaažide ja reguleeritavate vibratsioonide kaudu. See mitmekülgne ja võimas seksilelu on populaarsust kogunud tänu oma võimele pakkuda terapeutilisi ja erootilisi aistinguid tänu oma ergonoomilisele disainile ja reguleeritavale vibratsioonivõimele.

Massageri varre põhiosa on tavaliselt pikk ja õhuke, ümara peaga, mis edastab vibratsioone tõhusalt. Valmistusmaterjal on kehasõbralik, pakkudes pehmet ja kergesti puhastatavat pinda.

Selle mänguasja peamine omadus on võime tekitada intensiivseid vibratsioone. Need vibratsioonid võivad varieeruda intensiivsuse ja mustrite poolest, võimaldades kasutajatel kohandada oma kogemust vastavalt nende eelistustele. Õrnadest pulseerimistest võimsate vibratsioonideni pakub massager täielikku valikut erinevate vajaduste ja soovide rahuldamiseks.

Lisaks peamisele massaažifunktsioonile on paljud massagerid mitmekülgsed ja neid saab kasutada erinevate kehaosade jaoks. Need võivad leevendada lihaspingeid õlgades, seljas ja kaelas ning pakkuda sensuaalset stimulatsiooni erogeensetes tsoonides.

Need seadmed on laetavad, tagades lihtsa pideva kasutamise, kõrvaldades ühekordsete patareide vajaduse. Enamikul on ka intuitiivsed juhtnupud, mis võimaldavad kasutajatel vibratsioonide intensiivsust lihtsalt reguleerida.

Portatiivsus on samuti silmapaistev omadus, kuna paljud massagerid on piisavalt kompaktsed, et neid reisidele kaasa võtta. Lisaks on enamik mudeleid mõeldud olema vaiksed, võimaldades diskreetset kogemust, kompromiteerimata vibratsioonide võimsust.

Hoolitsemine ja puhastamine: Õige hooldus ja puhastamine on vastupidavuse ja hügieeni tagamiseks olulised. Enne ja pärast iga kasutamist on oluline korralik puhastamine, et säilitada seksuaalne tervis ja vältida võimalikke infektsioone.

 

OMADUSED:

  • Värv: Violetne
  • Mõõtmed: Pikkus 20 cm / Läbimõõt 4,1 cm
  • Funktsioonide arv: 16
  • Mootorite arv: 1
  • Veekindlus: Pritsmekindel-IPX5
  • Stimulatsiooni piirkond: Kliitor
22 Tooted