KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL  PROSTATIC
  • ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL  PROSTATIC
  • ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL  PROSTATIC

ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL PROSTATIC

17,04 €
ALIVE - NERO KAHEPOOLNE MASSAAŽER ANAALSEKS JA EESNÄÄRMEKS
ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL  PROSTATIC

ALIVE - NERO DOUBLE MASSAGER ANAL PROSTATIC

17,04 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 48 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Nero, mõeldud uskumatult anaalseks stimulatsiooniks. Nero on varustatud pehme reljeefi ja eesnäärme stimulaatoriga, mis pakuvad kasutajale sensatsioonide plahvatust. Kasutage veepõhiseid, ftalaadivabu, veekindlaid libesteid.

 

Anaal- ja eesnäärme masseerija on seksimänguasi, mis on spetsiaalselt loodud anaalpiirkonna ja eesnäärme stimuleerimiseks meestel. Need seadmed on kujundatud ergonoomiliste kujude ja konkreetsete kõveratega, et pakkuda mugavat ja nauditavat stimulatsiooni.

 

1. Kujundus: Anaal- ja eesnäärme masseerijatel on ergonoomiline disain, mis kohandub meeste keha anatoomiaga. Neil on tavaliselt kõver kuju, mis hõlbustab sisestamist ja võimaldab mugavat sobivust anaalpiirkonnas.

2. Stimulatsioonipunkt: Nende mänguasjade eristavaks tunnuseks on nende võime stimuleerida eesnääret, mis asub sisemiselt lähedal pärasoolele. Masseeri kuju ja kõverus on kavandatud selle tundliku piirkonna õrnaks jõudmiseks ja masseerimiseks, mis võib viia intensiivsete aistinguteni ja võimsamate orgasmideni.

2. Materjalid: Saadaval erinevates kehasõbralikes materjalides. Materjali valik mõjutab mänguasja tekstuuri, paindlikkust ja temperatuuri ning on oluline valida materjal, mis on ühilduv libestitega ja ohutu anaalseks kasutamiseks.

3. Järkjärguline kasutamine: Anaalpallid on ideaalsed järkjärguliseks anaalseks stimulatsiooniks. Pallide järjestikune paigutus võimaldab sujuvat sisestamist, hõlbustades keha kohanemist anaalse läbitungimisega ja võimaldades kasutajal kontrollida stimulatsiooni taset.

4. Libestus: Libestus on oluline anaal- ja eesnäärme masseerijate kasutamisel. Soovitatav on kasutada veepõhiseid või silikoonipõhiseid libesteid, et hõlbustada sisestamist ja parandada mugavust kasutamise ajal. Meditsiiniline silikoon on populaarne valik, kuna see on ühilduv enamiku materjalidega ja pakub pehmet tekstuuri.

5. Hoolitsus ja puhastamine: Tootja juhiste järgimine hoolduse ja puhastamise osas on oluline, et tagada mänguasja vastupidavus ja hügieen. Enamik anaal- ja eesnäärme masseerijaid on veekindlad, mis muudab need lihtsaks puhastamiseks sooja vee ja kerge seebiga.

 

OMADUSED:

  • Värv: Must
  • Materjal: ABS/silikoon
  • Mõõtmed: Pikkus 7 cm / Läbimõõt 2,2 cm
  • Veekindlus: Pritsme- ja veekindel-IPX8
  • Stimulatsioonitsoon: Anaal / Eesnääre
48 Tooted