KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - UTONE ROOSAD PALLID
  • ELUS - UTONE ROOSAD PALLID
  • ELUS - UTONE ROOSAD PALLID

ELUS - UTONE ROOSAD PALLID

16,09 €
ELUS - UTONE ROOSAD PALLID
ELUS - UTONE ROOSAD PALLID

ELUS - UTONE ROOSAD PALLID

16,09 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 1 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Loodud tugevdama, stimuleerima ja toonima vaagnapõhjalihaseid, U-TONE pallid on ovaalse kujuga lihtsaks sisestamiseks ja eemaldamiseks. Nautige neid meeldiva ja tervisliku seksuaalelu jaoks.

Hiina pallid, mida tuntakse ka geisha pallidena, on seadmed, mis on loodud vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks ja seksuaalse naudingu pakkumiseks. Need pallid on tavaliselt valmistatud kehasõbralikest materjalidest, nagu näiteks silikoon, ning on kujundatud väikeste sfääride kujul, mis sisestatakse tuppe.

Hiina pallide põhiline struktuur koosneb kahest sfäärist, mis on ühendatud nööriga. Iga sfäär võib sisaldada väikest raskust või sisemist palli, mis liigub keha liikumisega kaasa. See disain pakub iga liigutusega peent vibratsiooni ja stimulatsiooni tundet, mis võib suurendada kehatunnetust ning mõnel juhul põhjustada meeldivaid aistinguid.

Hiina pallide peamine eesmärk on vaagnapõhjalihaste tugevdamine, mis on oluline seksuaalse ja reproduktiivse tervise jaoks. Nende pallide regulaarne kasutamine võib aidata parandada tupelihaste elastsust, suurendada vereringet vaagna piirkonnas ning ennetada või leevendada probleeme nagu uriinipidamatus. Lisaks füüsilistele eelistele leiavad paljud inimesed, et Hiina pallide kasutamine võib suurendada seksuaalset erutust ning parandada intiimsust partneriga.

Oluline on märkida, et enne Hiina pallidega treeningu alustamist peaksite konsulteerima tervishoiutöötajaga, et veenduda, et need sobivad konkreetsele isikule. Lisaks on oluline Hiina pallide korralik puhastamine enne ja pärast iga kasutamist, et vältida infektsioone või muid terviseprobleeme.

Puhastage enne ja pärast kasutamist neutraalse seebiga. Ainult täiskasvanutele.

 

OMADUSED:

  • Materjal: 100% siidine, ftalaadivaba silikoon.
  • Värv: Violetne
  • Mõõtmed: Pikkus 18 cm / Diameeter 3,4 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimulatsiooni piirkond: Tupe
1 Ühik