KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM
  • ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM
  • ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM

ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM

17,02 €
ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM
ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM

ELUS - TRIBALL ROOSA SILIKOONIST ANAALPALLID 15 CM

17,02 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 4 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Triball see anaalkuulide kett koosneb erineva suurusega ümarate kujunditelementidest, mida ükshaaval saab sisestada ja eemaldada kirgastavaks stimulatsiooniks. Kolme reaga kooniliste silikoonkuulidega Anal Triball jätab see kõverdatud, silmusega sõrmekuulide trio suurepärase võimaluse laiendada oma anaalset repertuaari.

Anaalkuulid on seksimänguasjad, mis on mõeldud anaalse piirkonna stimuleerimiseks. Need koosnevad järjestikustest sfääridest või pallidest, mis on ühendatud nööri või varrega, ja neid kasutatakse nii individuaalseks kui ka paaride naudinguks.

 

1. Kujundus: Anaalkuulid varieeruvad kujunduse poolest, kuid üldiselt koosnevad need järjestikustest pallidest, mille suurus suureneb järk-järgult aja jooksul. nööri pikkus. Need pallid võivad olla siledad või tekstuuriga ning mõned on kujundatud ergonoomiliste kujudega lihtsaks sisestamiseks ja eemaldamiseks.

2. Materjalid: Anaalkuulid on saadaval mitmesugustes kehasõbralikes materjalides. Materjali valik mõjutab mänguasja tekstuuri, painduvust ja temperatuuri ning on oluline valida selline, mis on ühilduv määrdeainetega ja ohutu anaalseks kasutamiseks.

3. Järkjärguline kasutamine: Anaalkuulid on ideaalsed järkjärguliseks anaalseks stimulatsiooniks. Pallide järjestikune paigutus võimaldab sujuvat sisestamist, hõlbustades keha kohanemist anaalse läbitungimisega ja võimaldades kasutajal kontrollida stimulatsiooni taset.

4. Määrdeaine: Sobiva määrdeaine kasutamine on anaalkuulide kasutamisel hädavajalik sisestamise hõlbustamiseks ja hõõrdumise vähendamiseks. Soovitatav on kasutada veepõhiseid või silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need on ühilduvad enamiku anaalkuulide materjalidega ja ohutud anaalseks kasutamiseks.

5. Hoolitsus ja puhastamine: On oluline järgida anaalkuulide hooldamise ja puhastamise juhiseid. Enamik neist mänguasjadest on lihtne puhastada sooja veega ja õrnalt seebiga ning mõned mudelid on isegi nõudepesumasinas ohutud. Õige hügieeni tagamine on oluline infektsioonide ennetamiseks ja mänguasja ohutuse tagamiseks.

 

OMADUSED:

  • Värv: Roosa
  • Materjal: Silikoon
  • Mõõtmed: Pikkus 15 cm / Läbimõõt 2 cm
  • Veekindlus: Pritsmekindel-IPX8
  • Stimulatsioonitsoon: Anaalne
4 Tooted