KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM
  • ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM
  • ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM

ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM

28,22 €
ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM
ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM

ELUS - ENZO REALISTLIK PEENIS 21 CM

28,22 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 11 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Enzo tundub olevat tõeline tehing anaalseksiks või vaginaalseks rahuloluks. Siidine puudutus, millele on lisatud iminapp alus käed-vabad naudingute jaoks.

Realistlik dildo on seksilelu, mis on loodud jäljendama inimese peenise välimust ja paljudel juhtudel ka tunnet. Need mänguasjad on saadaval erinevates vormides, suurustes ja materjalides ning neid kasutatakse tavaliselt seksuaalseks stimuleerimiseks, kas üksi või koos partneriga.

 

1. Kuju ja disain: Realistlikud dildod on iseloomulikud oma disainile, mis jäljendab mehe anatoomiat. Neil on falloosne kuju koos detailidega, mis hõlmavad veene, eesnääret ja mõnikord isegi munandeid. See realistlik disain püüab pakkuda visuaalset ja kombatavat kogemust, mis meenutab inimlikku lähedust.

2. Materjalid: Need mänguasjad on valmistatud kehasõbralikest materjalidest. Materjali valik võib mõjutada mänguasja tekstuuri, paindlikkust ja temperatuuri.

3. Suurused ja mõõtmed: Realistlikud dildod on saadaval laias valikus suurusi ja pikkusi, et sobituda individuaalsete eelistustega. Need võivad ulatuda märkamatutest kompaktsetest suurustest suuremate, realistlikumate mudeliteni.

4. Kasutamine üksi või paaride poolt: Kuigi realistlikke dildosid kasutatakse tavaliselt masturbeerimiseks, on need populaarsed ka eelmängus ja seksuaalsete tegevustena paaride vahel. Mõned mudelid on kavandatud laiema alusega või iminappadega, et võimaldada kasutamist kinnitusvöödel või kinnitamist siledatele pindadele.

5. Hoolitsus ja puhastamine: On oluline järgida tootja hooldusjuhiseid, et tagada realistliku dildo vastupidavus ja hügieen. Enamik neist mänguasjadest on lihtsalt puhastatavad sooja veega ja õrnatoimelise seebiga ning materjali kahjustuste vältimiseks soovitatakse kasutada veepõhiseid libesteid.

 

OMADUSED:

  • Värv: Liha
  • Materjal: PVC
  • Mõõtmed: Pikkus 21 cm / Diameeter 4,3 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimuleerimispiirkond: Vagina
11 Tooted