KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM
  • ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM
  • ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM

ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM

22,53 €
ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM
ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM

ELUS - PIKK JOHN REALISTLIK PEENIS 21,8 CM

22,53 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 16 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Pikk John tundub tõeline röögatus anaalseksiks või vaginaalseks rahuldamiseks. Siidise puudutusega ja iminappalusega alus tagab käed-vabad naudingud.

Realistlik dildo on seksimänguasi, mis on loodud jäljendama inimese peenise välimust ja sageli ka tunnet. Need mänguasjad on saadaval erinevates kuju-, suuruse- ja materjalivalikutes ning neid kasutatakse tavaliselt seksuaalseks stimulatsiooniks, kas üksi või koos partneriga.

 

1. Kuju ja disain: Realistlikud dildod eristuvad oma disainiga, mis jäljendab meeste anatoomiat. Neil on peenise kuju, millel on veenid, pea ja mõnikord isegi munandid. See realistlik disain püüab pakkuda visuaalset ja kombatavat kogemust, mis meenutab inimlikku intiimsust.

2. Materjalid: Need mänguasjad on valmistatud kehasõbralikest materjalidest. Materjali valik võib mõjutada mänguasja tekstuuri, painduvust ja temperatuuri.

3. Suurused ja mõõtmed: Realistlikud dildod on saadaval laias valikus suurustes ja pikkustes, et sobida individuaalsete eelistustega. Need võivad ulatuda diskreetsetest, kompaktsetest suurustest suuremate, realistlikumate mudeliteni.

4. Kasutamine paaride või üksinda: Kuigi realistlikke dildosid kasutatakse tavaliselt masturbeerimiseks, on need populaarsed ka eelmängus ja seksuaalsetes tegevustes paaride vahel. Mõned mudelid on kujundatud laiema alusega või iminappalusega, et võimaldada kasutamist rihmadel või kinnitamist siledatele pindadele.

5. Hoolitsus ja puhastamine: Oluline on järgida tootja hooldusjuhiseid, et tagada realistliku dildo vastupidavus ja hügieen. Enamik neist mänguasjadest on lihtne puhastada sooja veega ja neutraalse seebiga ning soovitatav on kasutada veepõhiseid libesteid, et mitte kahjustada materjali.

 

OMADUSED:

  • Värv: Liha
  • Materjal: PVC
  • Mõõtmed: Pikkus 21,8 cm / Läbimõõt 4 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimulatsiooni piirkond: Vagina
16 Tooted