KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM
  • ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM
  • ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM

ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM

20,67 €
ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM
ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM

ELUS - FRED REALISTLIK PEENIS 19 CM

20,67 €
Värvus :
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 10 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Fred, tundub tõeline tehing anaalseks või vaginaalseks rahuloluks. Siidise puudutusega, millel on iminapp alus käed-vabad naudinguteks.

Realistlik dildo on seksimänguasi, mis on loodud jäljendama inimese peenise välimust ja sageli ka tunnet. Need mänguasjad on saadaval erinevates kuju-, suuruse- ja materjalivalikutes ning neid kasutatakse tavaliselt seksuaalseks stimulatsiooniks, kas üksi või koos partneriga.

 

1. Kuju ja disain: Realistlikud dildod eristuvad oma disainiga, mis jäljendab meeste anatoomiat. Neil on peeniselaadne kuju, millel on üksikasjad, sealhulgas veenid, eesnahk ja mõnikord isegi munandid. See realistlik disain püüab pakkuda visuaalset ja kombatavat kogemust, mis meenutab inimlikku intiimsust.

2. Materjalid: Need mänguasjad on valmistatud kehasõbralikest materjalidest. Materjali valik võib mõjutada mänguasja tekstuuri, painduvust ja temperatuuri.

3. Suurused ja mõõtmed: Realistlikud dildod on saadaval laias valikus suurusi ja pikkusi, et sobida individuaalsete eelistustega. Need võivad ulatuda diskreetsetest, kompaktsetest suurustest suuremate, realistlikumate mudeliteni.

4. Kasutamine paaride või üksikisikutena: Kuigi realistlikke dildosid kasutatakse tavaliselt masturbeerimiseks, on need populaarsed ka eelmängus ja seksuaalsetes tegevustes paaride vahel. Mõned mudelid on kujundatud laiema alusega või iminappadega, et võimaldada kasutamist kinnitustel või siledatel pindadel.

5. Hoolitsus ja puhastamine: Realistliku dildoga vastupidavuse ja hügieeni tagamiseks on oluline järgida tootja hooldusjuhiseid. Enamik neid mänguasju on lihtne puhastada sooja veega ja neutraalse seebiga ning soovitatakse kasutada veepõhiseid libesteid, et vältida materjali kahjustamist.

 

OMADUSED:

  • Värv: Liha
  • Materjal: PVC
  • Mõõtmed: Pikkus 19 cm / Läbimõõt 4,7 cm
  • Veekindlus: Veekindel-IPX8
  • Stimulatsiooni piirkond: Vagina
10 Tooted