KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
ROMANTILINE SÜDA  CORAZON ROMANTI (EN-ES)
  • ROMANTILINE SÜDA  CORAZON ROMANTI (EN-ES)
  • ROMANTILINE SÜDA  CORAZON ROMANTI (EN-ES)
  • ROMANTILINE SÜDA  CORAZON ROMANTI (EN-ES)

ROMANTILINE SÜDA CORAZON ROMANTI (EN-ES)

17,13 €
ROMANTILINE SÜDA CORAZON ROMANTI (EN-ES)
ROMANTILINE SÜDA  CORAZON ROMANTI (EN-ES)

ROMANTILINE SÜDA CORAZON ROMANTI (EN-ES)

17,13 €
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 2 Left in Stock!

Viimased tooted laos

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Rohkem kui 100 väljakutset puhta romantika jaoks!

Palu oma partneril mängida teie kőige romantilisemat laulu. Tee roosikroonlehtede vői küünalde jäljend, mis viib koha, kus ootab sind üllatus oma partnerile. Räägi romantilisest unenäost, mida sa nägid, vői kirjuta armastusluuletus.

Romantiline süda on julge ja ahvatlev mäng teile ja teie partnerile. Kas teie vői teie partner vőtate karbist välja paberirulli, kasutades pintsette. Mis nüüd juhtub? Kas see on imeline ja hubane aeg koos vői intiimne ja kirglik őhtu?

See kingitus on vőrreldamatu ühegi teise mänguga, pole ajapiiranguid ja te mőlemad olete vőitjad. Saate seda kingitust kasutada igal ajal päeval ja mőnikord üllatate te romantilise flingiga oma partnerilt. Mőned ülesanded saab kohe mängida, kuid romantilise őhtu välja korraldamine vői pőneva üllatuse ettevalmistamine viib hiljem imelise aja koos.

Lühidalt: kingitus, mida hinnata palju romantilisi ja intiimseid hetki.

------------------------------

Romantiline süda 

Üle 100 romantismi täis väljakutse! 

Palu oma partneril panna sinu lemmikromantiline laul. Jäta südamete, roosikroonlehtede vői küünalde teekond, mis juhatab su partneri koha, kus oled talle üllatuse valmistanud ... Kirjelda oma kőige romantilisemat unenägu vői kirjuta oma partnerile ilus luuletus.

'Romantiline süda on erootiline mäng sinule ja su partnerile. Sina vői su partner vőtate südamest pintsettide abil välja rulli. Mis nüüd juhtub? Kas tegemist on maitsva őhtuga koos vői intiimse ja kuumaga?

Mängu ei saa vőrrelda ühegi teisega. Pole ajapiirangut, ainult vőitjad, saab mängida igal ajal päeval ja sind üllatatakse sageli romantilise ilminguga oma partnerilt. Mőned testid saab kohe teha, kuid näiteks romantilise väljasőidu korraldamine vői pőneva üllatuse ettevalmistamine aitab kaasa hilisemale maitsvale kohtumisele. 

Kokkuvőttes: mäng, millest saab nautida palju romantilisi ja intiimseid hetki!

TEASE&PLEASE
2 Tooted