KIIRE TARNE 1-3 päeva - üle 40-eurosele tellimusele TASUTA kogu Euroopa Liidus

Vanuse Kontroll

Vanuse Kontroll

Palun kinnitage, et olete 18-aastane või vanem, et siseneda sellele veebilehele
  • −10%
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
  • PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

435,30 € 483,67 € Salvesta 10%
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM
PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

PENISSLEEV STIMULEERIVATE PUNKTIDEGA LILLA 14 CM

435,30 € 483,67 € Salvesta 10%
Quantity :
Suuruste Tabel
Kohaletoimetamine
Küsige Küsimus

Hurry! Only 32 Left in Stock!

 

Turvapoliitika

 

Tarnepoliitika

 

Tagastamine

Parim kallistus! Lakkuv jänkuvibraator, millel on 2 võimsat mootorit, mis pakuvad võimsaid vibratsioone teie G-punktis ja kliitoris. Teil on kasutada 3 lakkumisrežiimi, mis viivad teie kliitorisse naudingulisi šokke ja mis ühenduvad 8 vibratsioonisagedusega, mida saate omavahel segada või eraldi juhtida vastavalt soovile. Intensiivsusi saate lihtsalt juhtida mugava käepideme juhtpaneelilt.

KAS SEE ON KUUM?

Lakkuv vars tabab oma ümara otsaga G-punkti, samal ajal kui kliitoristimulaator lakkumisfunktsiooniga stimuleerib ahnelt ülevalt alla. Tulemus? Uus intensiivsem stimulatsioon kliitorile, G-punktile ja teie huultele. Selle hügieeniline ja kehasõbralik silikoonpind võlub ka oma pehme puudutusega. Kui soovite tunde mängida Ibiza Lakkumisega märgades piirkondades, pole probleemi: tänu veekindlale viimistlusele (IPX6) ei peatu jänku duši all ega vannis.

ANNA TALLE VÕIMU!

Teie Ibiza Lakkuv vibraator on varustatud integreeritud akudega ja seetõttu on see laetav ja keskkonnasõbralik. Kaasasolevat USB-magnetlaadimiskaablit saab vajadusel täiendada standardse 5V vooluvõrgu pistikuga. Laadige 130 minutit, et saada 70 minutit intensiivset naudingut.

  • Vibraator jänku ja lakkumisfunktsiooniga
  • Kaks võimsat mootorit
  • USB-laetav
  • 8 vibratsioonirežiimi
  • 3 lakkumisintensiivsust
  • Otsene stimulatsioon G-punktis ja kliitoris
  • Materjal: silikoon ja ABS
  • Kehasõbralik materjal
  • Veekindel IPX6
  • Soovitatav kasutamiseks veepõhiste libestitega, näiteks Waterfeel
  • Sisaldab TASUTA ühekordset WATERFEEL NATURAL 6 ml

Räägime uuest seksimänguasjade brändist Ibiza.

Kas lisame Ibizale emotsiooni? Ibiza esindab uusi kogemusi, iga detaili hoolt, igat kuju, selle mootorite jõudu ja suurepärast puudutust.

Ibiza koosneb kokku kümnest eksklusiivsest mänguasjast, millest igaühel on erilised funktsioonid, mis panevad teie poe särama, meelitades tähelepanu tänu oma eksklusiivsele esitlusele.

Kõik mänguasjad on valmistatud kvaliteetsest ülipehmest hüpoallergeensest silikoonist, siidiselt igas kõveras ja tekstuuris, väga lihtne puhastada ja uskumatu puudutusega. See on hinnatud parimaks materjaliks seksimänguasjade kasutamisel tänu sellele, et see libiseb kergesti, on vastupidav ja muidugi luksuslik ja suurepärase välimusega.

Lisaks silikoonile kaasneb sellega pärlkuldne detail, mis kulmineerub elegantsuse tipus, olles parim ostuvalik ilusa ja luksusliku detaili jaoks paaride või eriliste kaaslaste vahel. Kümme eksklusiivset mänguasja, millel on erilised funktsioonid, mis panevad teie äri särama, meelitades tähelepanu tänu oma eksklusiivsele esitlusele.

Kui räägime mugavusest transpordis ja diskreetsuses, alustab Ibiza innovatsiooniga, kuna peame ka seda väga oluliseks osaks erootilise mänguasja ostmise kogemusest. Ibiza mänguasja ostes saate kaasa premium-karbi, mille sees on must kandekott, kus leiate mänguasja, laadija ja ühekordse Waterfeel Neutral libestikupudeli, et kliendi esimene kogemus oleks võimalikult meeldiv ja et saaksite mänguasja diskreetselt kaasa võtta, kuhu iganes soovite.

?Kui nauding on kahe inimese asi, paraneb kõik?. Ibiza on mänguasjad, mis on spetsiaalselt loodud teie naudinguks paarina, mida saab kasutada mängudes nii temale kui ka talle, samuti peggingu praktikas või kaugjuhtimispuldi munade kasutamisel, mis diskreetselt stimuleerivad naise G-punkti, saades seda kasutada erilisel kohtingul, olenemata kohast.

Meie lõppeesmärk selle luksuslike mänguasjade valikuga on teha kõigist, kellel on üks neist, tunda end erilisena, uurides kannatlikult, mida lõppklient vajab, et rahuldada kõiki nende vajadusi ja pöörates maksimaalset tähelepanu igale detailile, et see oleks parim kingitus, mida saab kellelegi teha.

Sellepärast esitleme Ibiza, et eristada luksust, anda vorm ja isiksus seksile nagu kunagi varem mõeldud, et eelmängust saaks midagi vajalikku paaride vahel, ja et masturbeerimine oleks suurepärane hetk, märkides erinevust naudingu kogemuses.

Miks valida Ibiza materjal?

MATERJALID JA HOOLDUS

Kõik Ibiza mänguasjad on valmistatud siidiselt siledast meditsiinilise kvaliteediga silikoonist, mis on äärmiselt libe ja imab kiiresti teie kehasoojust. Mänguasja saab hõlpsasti puhastada sooja veega ja veidi seebiga. Veidi desinfitseeriva mänguasja puhastusvahendiga saate tagada eriti põhjaliku hügieeni, ideaalis koos Waterfeel'i või Intimichic'i täiuslikult kooskõlastatud desinfitseeriva pihustiga. Maksimaalseks sujuvaks naudinguks kasutage alati oma mänguasja koos ühega Waterfeel'i veepõhistest libestitest, mis on tootele ideaalselt sobitatud.

32 Tooted

Andmed

Materjal
Silikoon
Omadused
Hüpoallergeenne
Veekindel